Onsdag

Kom hem ungefär halv fem, jag stannade efter skolan och gjorde kemi prov, och det gick sådär! När jag blev klar gick jag till mammas jobb och väntade där tills hon slutade klockan 4 .
Dagen har vart mycket seg, den har varit lång.
Idag ska jag bara slappa tror jag, kanske plugga lite engelska, har ju nationella prov på fredag. Ska även kolla på några avsnitt på OC, det är så bra! Om man börjar kolla så kan man inte sluta.
Imorgon är det friluftsdag, har valt friskis o svettis, hoppas det blir kul !
Jag trodde inte att det skulle bli så roligt med bloggen, men faktiskt så är det kul ! :)  Snart ska jag gå och kolla om det finns nå mat som man kan äta, hörs kanske senare.


Roonja .

Kommentarer
Postat av: L

Vilken säsong/program är du på på OC??

2009-03-11 @ 17:50:32
URL: http://lindaeriksson.blogg.se/
Postat av: L

Okej, just nu är jag på typ sista på säsong 2 . Men har sett alla . Men vadå, inte ladda hem den nu? Alla säsonger som finns har ju kommit ut ?? jag har alla !!!

2009-03-11 @ 21:14:58
URL: http://lindaeriksson.blogg.se/
Postat av: mie

BARA ETT TIPS



Sugen på att få gratis presentkort rätt ner i brevlådan på en valfri butik? Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)



Passa på att bli medlem nu, sidan har knappt några medlemmar vilket gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort.



Bli medlem här: http://www.freestreet.se/?r=87

2009-03-11 @ 21:22:43
URL: http://memie.blogg.se/
Postat av: L

Japp jag har alla :)

2009-03-11 @ 21:28:27
URL: http://lindaeriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0