Vill bli frisk

Fyyy, nu har jag varit sjuk i fyra dagar och det blir inte något bättre alls! Jag vill bli frisk, jag orkar inte med de här. I måndags och igår var jag hemma från skolan, idag åkte jag till skolan och försökte, men det gick inte. Jag åkte hem efter andra lektionen. Och imorgon är det nationella prov i matte, vill gärna bli bättre tills dess.

Iallafall, idag ska jag vila och plugga matte, kanske plugga nå mer om jag orkar och har lust.


Jag gillar min Domi, <3

Rz

150409

Så, då var det en dag till avklarad.
Jag har ingen aning om vad jag ska skriva, kände att det var längesen så jag tänkte skriva ett inlägg iallafall..

Det är segt att gå upp på morgonen nu när det är skola, man vill sova mycket längre, men man tar sig upp ändå. Första lektionen var music, vi skulle vara i små grupper och göra en egen låt, våran blir nog bra hopppas jag :) . Sen var det kemi, då skulle vi stå framför klassen och redovisa våra arbeten som vi har gjort.. usch, hatar sånt skit. Sen var det några andra tråkiga lektioner. Jag skulle vilja ha en vecka till med lov, eller flera veckor egentligen, det skulle väl alla vilja ha?

Idag måste jag försöka plugga, måste göra någonting klart iallafall. Jag har saker som inte har lämnats in, som skulle säkert ha varit inne för längesen, men de är väl mitt fel..
Nu börjar det bli mycket i skolan igen, kan ju inte hålla reda på allt.
Det skulle vara skönt att sova en stund också, är ganska trött. Men jag vill även hinna med att kolla på fotboll, herrarna spelar ikväll, men får se om det.

Det är nå fel på min dator eller vad det kan vara, för det går inte att kolla på klipp på youtube..?

Och jag fattar mig inte på hur man ändrar utseéndet på bloggen heller, kan någon lära mig hur man gör ? så man kan testa någon gång själv..

Men nu ska jag gå ut med hunden, vi hörs.


RoNjA . 

Systemkamera!

Gud vad skönt det är med påsklov :D härligt väder är det också :) men det är inte lika fint idag, men det kanske kommer.

Iallafall, igår åkte jag in till Uppsala med familjen, ville egentligen inte följa med men bror tvinga mig :) . Först åkte vi till Biltema, där vart det lite grejor till bilarna. Sen åt vi på Max sen for vi till IKEA och det är skit stort nu ju. Där blev det också handlat, en stor hylla till datarummet, massa glas och andra porslin och lite annat smått. Sen åkte vi till Elgiganten, jag skulle bara titta på en systemkamera, men till slut köpte mamma & pappa en till mig :DD typ en för tidig present kan man säga :) . Sen åkte vi och handlade lite mat och sen hem igen :) .
När vi kom hem så fixade jag kameran, sen gick jag och broder och spelade basket och fotade lite :) .


En sån fick jag :DDIdag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske hitta på något med nån, skulle va kul =) men vi får se.
Jag kanske slänger in ett till inlägg senare, men vi hörs.


RonjaHola

Igår var dagen slapp i skolan, lekte lite lekar och kasta flygplan på varann. Det var lite smått roligt :) Och nu är det påsklov ! :D kommer bli skönt att få vara ledig ett tag :) .

Idag vakna jag runt elva, då gick jag upp och duschade och fixade mig. Sen körde jag moppe till Linn och var med henne och hennes kille ett tag :) vi gjorde cheescake och lite annat smått. Runt klockan fyra åkte jag därifrån och åkte lite i ullfors och sedan hem igen. Det var skönt att åka moppe i det här vädret :) . När jag kom hem åt jag god mat och sen gick jag och bror och spelade basket, jag förlorade alla tre gånger..
Ikväll ska jag nog kolla på en film och kanske baka nånting, mer vet jag inte.

Nu ska jag gå och dammsuga.. vi hörs.

Rz

RSS 2.0