30 augusti

Jag är dålig på att uppdatera, men det har inte hänt så mycket iallafall.

Men i torsdags började jag på servering på restaurangen, då fick vi hjälpa 2:orna lite, och det gick väl bra :). I fredags var det också servering, men då var vi 1:or själva. Vi tog beställning och serverade, det gick skapligt bra. Sen hade jag och Alice disken, så då stod vi där ungefär 1,5 timme. Vi slutade vid två och då var man helt slut i kroppen.

När jag kom hem så åkte jag & familjen till Uppsala, jag gjorde en syn undersökning till körkortet och sen handla vi lite.

Igår vakna jag runt 1, mycket skönt att sova ut. Sen åkte jag och tittade på fotboll, a-laget. Dom vann med 4-3. På kvällen blev det film med bror, Philip & Linda! :)

Idag blir jag själv här hemma några timmar, skönt. Då ska jag vara med Amanda, vet inte vad vi hittar på, vi får se helt enkelt :) .

Heejdå.

Grillfest!

Ja, igår vare grillfest här hemma med ett gäng flickor och pojkar! :>  Vi grilla när alla flickor hade kommit, efter en stund kom killarna och förfesta med oss tills dom åkte till krogen vid tio tiden. Tjejerna åkte hem vid halv tolv redan, men man var ganska trött då. Men det var en trevlig och rolig kväll, som måste göras om! <3

Idag åkte jag till gävle / valbo med Linda, Angelica & Gabbe :). Det köptes skolgrejer (block m.m), en jacka på h&m, strumpor, ben&jerry´s glass, ja det var väl de :) .

Nu kommer det några bilder från igår..







Och imorgon är det skola igen, fyyy. Men nu ska jag gå ner till Ralle och kolla på film med honom.
Pusss!



Fredag

Egentligen är jag för trött för att skriva på bloggen, men jag drar igång ändå.

En vecka avklarad i skolan nu, men som sagt den var ganska slapp (y). Nästa vecka börjar allvaret. Idag var klassen på studiebesök i gävle. Först gick vi till ett hotell och kollade runt och fick lite info om hur det var där och så, sen gick vi och åt lunch. Efter det spelade vi minigolf, mitt lag var tre stycken och jag kom 2:a, hehe. Sen gick vi på stan ett tag och sen åkte vi hem. Ganska trevlig dag iaf :) .

Ikväll åkte jag, bror & mamma till örbyhus och kollade på fotbollsmatch. A-laget spelade och det blev 2-2.

Imorgon blir det grillfest med några, trevligt! :>
Snart blir de nog sängen, är skit trött!


HRRM09

Jag fryyyser som en tok, jävlar om jag blir sjuk, hoppas inte! Så nu sitter jag här med ett tjockt täcke och en mugg med varmt oboy bredvid mig, myyysigt.

Ja, då har skolan börjat också, yeeeey. Men det ska nog bli kul att gå hotell & restaurang ( HRRM09 ) :> och vi har en slapp vecka nu, inte jobba någonting alls. Imorgon blire bara att kolla runt och prova kockkläderna, på onsdag studiebesök i uppsala, torsdag ska vi vara med 3:orna hela dagen och fredag blire studiebesök i gävle! :) Och vi fick en rätt så bra klass också (y).

Ikväll åkte jag & familjen och kollade på fotboll, bror spelade såklart. Dom förlora med 4-1 mot östervåla. Det regna och blåste nästan hela tiden. Det är nog därför att jag fryser, jajämäään (min dialekt).

puuuussss.

Filmdags

Nu har jag ändrat utseéndet lite snabbt på bloggen, om ni inte ser det så kan ni trycka F5 knappen på tangentbordet så kommer det upp! Jag tror att jag ska ändra lite till, men inte just idag.

Inatt somna jag halv 5 ungefär, fyyyfasen vad jag var trött då! Jag & Caroline pratade på msn tills dess, vi hade skit kul, jag garva så jag grina :> hahah. Det var en super trevlig kväll / natt! <3

Nu snart borde Amanda komma tycker jag, vi ska kolla på en film :)

Imorgon är det skoooooola, fyyy! men kul att börja på en ny skola iaf!

Nu kom hon, hejdåååå!




Festival

Halloj!

I fredags städade jag mitt rum lite, jag flyttade in sängen från friggeboden också, så nu bor jag inne igen :) Flyttar ut nästa sommar också :> åh, jag vill ha nästa sommarlov nu, göra mera saker och ha roligare än vad jag har haft i år! Då måste jag planera bättre faktiskt.

Idag hade jag skit tråkigt, men sen frågade caroline om jag ville åka till marinfestivalen med henne, och såklart ville jag de! Då blev jag glaaad, och amandaL följde också med! Det var väldigt segt i början, men när mörkret kom så blev det helt klart bättre :). Vi tänkte ragga upp några killar också, som man kunde prata med i några timmar. Vi hittade 3 killar sista halvtimmen innan vi skulle åka hem, det var bara en av dom som prata med oss, haha! Sen vid 11 gick vi och små sprang till tåget, jag sprang barfota en bit, kunde fan inte springa i skorna, hehe. Vi hade det väldigt trevligt, underbara flickor de där! <3

Pussss på kvällen! :*

r.i.p

Jag och Emma hade det kul igår! :> Ullfors vann med 2-1 mot Rex också :) . Efter matchen åkte vi hem till Emma och jag hjälpte henne att designa bloggen.

Vid fem tiden ska vi åka till Tierp och gå på bilkursen, det kommer bli jobbigt att sitta och lyssna i 3,5 timme, men man måste om man vill ha ett körkort! Senare ikväll ska jag kanske kolla på en film, längesen man gjorde det.

Och idag skulle min andra bror blivit 20 år.. jag vill att du ska vara här med oss ;(  , men grattis bror !

Nu ska jag gå ut med hunden, vi hörs.

Klippning

Jaaa, idag har jag då klippt mig. Jag hade skit tjockt hår före, men nu är det jätte tunt, härligt! Men jag blev nöjd iaf! :>

Senare, vid sju tiden ska jag och Emma åka moped till ringvallen och titta på fotbollsmatch. B-laget spelar och bror ska vara med, man får hoppas på att dom vinner :) . Sen är jag nog med Emma ett tag till kanske.

Imorgonkväll ska jag på bilkurs, Ida också. Sen är det bara att köra!

Nu kommer det en bild på håret.


-

Lilla byn som jag bor i kan vara farlig ibland.. inatt ska jag sova nere i soffan i brors rum, hehe.

Tisdag

Jag var och kollade på fotboll igår ju, bror min stod i mål. Dom vann med 4-1 mot töff, Rasmus var mycket bra :) . Efter fotbollen beställde vi hem mat från bennys.

Idag va jag & Ralle hemma själva på eftermiddagen, så då åkte vi till Tierp och köpte lite godis. Senare kom kusin Linda till oss och pratade och spelade kort med oss, jag ägde ut henne och då blev hon arg!
Vid åtta tiden ikväll gick jag ut och gick en timme ungefär, mycket skönt var det. Sen gick jag ner och duscha och sen hjälpte Ralle mig att koka och fixa min piercing. Och nyss spelade jag lite kort med mamma och nu sitter jag här. Trevligttrevligt.

Imorgon ska jag klippa mig, äntligen. Kanske kommer upp en bild senare på dagen. Och på kvällen ska jag kanske vara med Emma :) , som var längesen man umgicks med sist.

Jag kollade lite på gitarrer igår eller idag, eller när det var.. jag är rätt så sugen på en sån! Man kan ju inte spela bra, men det är roligt ändå, man lär sig väl så småningom också.

Nu ska jag läsa andra bloggar, heeejs.

Måndag

Idag gick jag upp klockan 11, skönt att gå upp ganska tidigt faktiskt. Jag och mamma åkte in till Tierp en sväng, kollade på kläder och skor, men hitta inge. Sen handla vi lite. När vi kom hem bakade jag två sockerkakor, som mamma ville att jag skulle göra. Dom blev perfekt (y) . Sen käka jag middag, och sedan gick jag ner och duscha. Sen gick jag ut med hunden och nu precis har jag fixat mig lite, ska på fotboll snart, bror ska spela !
Skriver kanske ikväll igen, vi får se.

Nu måste jag gå, puuuss.

 

Helgen

Godkväll alla bloggläsare!

Igår eftermiddag skjutsade jag Amanda till Tierp, vi åkte runt massa och pratade en stund med coola brudar! Sen släppte jag av henne vid stationen för hon skulle åka tåg till Uppsala.
Vid 6 tiden på kvällen åkte jag och hämtade Ida, när vi kom hem hit så käkade vi sen gick vi och spelade basket och bordpingis eller vad det nu heter, längesen man spelade det, men det gick bra! :) Sedan gick vi hem och glodde på filmer och sen lade vi oss i friggeboden.

Vi vakna vid 11 då gick vi upp och åt frukost vid tv:en och tittade på en film, sen åkte hon hem och jag började städa rummet, det behövdes verkligen! På kvällen blev det mat hos grannen, sen gick jag hem och glodde på tv ett tag. Och nu sitter jag här!

Bara en vecka kvar till skolan börjar också, aaaaahhhh! Vill inteeeee, och man börjar bli lite nervös också.

Hejdåååå, vi hörs.

Lax

Idag har jag vart med Amanda ett tag, vi gjorde inte så mycket, satt vid datorn för det mesta. Och idag åkte bror min till leksand med några kompisar över helgen, så jag ska nog ta över hans rum då, hehe :) . Senare på eftermiddagen åkte jag och föräldrarna till fagerviken och köpte lax och satt där vid ett bord och åt, ganska gott ändå.
Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, kanske köra moppe en sväng men vet inte vart.. senare blir det kanske film, men vet inte riktigt hur det blir med det.

Imorgonkväll är jag ensam här hemma så då ska jag åka till efterlängtande Ida och hämta upp henne med mopeden så drar vi hem till mig och käkar och tittar på film och har det mysigt! puss på det ;*


SjätteAugusti

Nu har det blivit några inlägg på senaste dagarna, mycket bra!

Igår var jag med Amanda :), vi satt vid datorn och tog massor med foton på oss ute i solen, vi tog ut en filt i lekparken och lade oss på den och knäppte roliga bilder!












Idag har jag & bror vart hemma själva hela dagen, mamma & pappa var på åland, dom kom hem för en timme sen cirka och då fick man lite godsaker :) . Jag gick till mormor & morfar idag, längesen sist. Sen åkte jag & bror till uno-x och käka pizza sen drog vi vidare till Angelica & Gabbe och umgicks ett tag!

Det finns stunder då livet är svårt...


Stockholm

I tisdags åkte jag, mamma, pappa, Janne & Kerstin till Stockholm över dagen :) . Vi gick runt på gamla stan och kollade lite och så åkte vi en båt som åkte runt och berättade vad som finns där, det var lite små mysigt ! Efter det gick vi till en kina restaurang och åt, inte så god mat tycker jag, så det blir nog inge mer sånt för mig.. Sen gick vi mot plattan och till en galleria och kollade lite i affärer, jag köpte underkläder. Sen gick vi och köpte mjukglass till mig och sen gick vi in på en bar och satt där ett tag, efter det gick vi till stationen igen och satt där och vänta på att bussen skulle komma. Det var en riktig trevlig dag i Stockholm, och jag bara älskar den staden! Nu kommer det bilder..

















Insane,












Semestertripp

Nu tänkte jag berätta lite om semestern som jag, mamma & pappa åkte på i fredags och kom hem i lördags igen. Vi åkte till Järvsö, det är rätt så fint där! :) När vi kom dit åkte vi runt lite och kollade. Sen åkte vi till en ganska fin rastplats och fikade, det var mysigt där! Efter det åkte vi till stugan som vi bodde i, det var riktigt fult där, fyfan vad värdelöst det var, men det dög ju för en natt. Sen åkte vi till ett mysigt ställe där man kunde bada, åka båt, köra fyrhjuling och äta mat, men vi gick bara runt där och kollade sen åkte vi och köpte pizza och tog med den till stugan och åt där och spelade kort hela kvällen. Men vi gick ut och gick ett tag med, men det fanns inte alls mycket där att kolla på så vi vände ganska snabbt.

Dagen efter gick vi och åt frukost och sen åkte vi direkt till järvzoo och kollade på alla djuren där, det fanns en skit söt björnunge, :) . Efter det åkte vi in till Bollnäs och åt god mat på en restaurang och sen åkte vi hem! Men vi hade väldigt roligt många stunder, så det var en bra tripp ändå! Nu kommer det några bilder..


































Trött

Jaaa, vi hade det trevligt i huvudstaden iallafall ! Vi kom hem till tierp 20.00 igen.
Men nu är det så att jag är skit trött efter dagen som har varit, så jag orkar faktiskt inte skriva eller ladda upp bilder så mycket nu, så jag gör det imorgon då jag är pigg! Ni får helt enkelt stå ut med det, och jag tror att ni klarar det.
Så nu ska jag gå ut till min kära friggebod som jag älskar och lägga mig i min säng och sussa, pussss & godnattens!



Stockholm

Hejhej,
snart åker jag till Stockholm med familjen + två andra, trevligt hoppas jag! :)
jag tar med kameran så det blir nog några bilder som kommer upp sen.

Det blir ett lite längre inlägg senare när jag kommer hem ikväll om hur det var i helgen o så, just nu blir det bara ett litet enkelt inlägg därför att jag är lite stressad :) så heeeejdå, hörs ikväll!


RSS 2.0