Stugan

Förra helgen var rolig, det var fest på lördagen och grillkväll på söndagen, orkar inte berätta om det, men det vart en bra helg! :)

I tisdags provade jag köra bil för första gången. Det gick helt okej men det blev ju några motorstopp, men annars gick det väl bra :) .

Onsdags åkte jag & familjen till stugan och sov där, rätt så trevligt :) .

Idag ska jag packa för jag & Ida ska till stugan och vara kvar där tills måndag, mycket trevligt! Ska bli skönt att komma iväg ett tag :) . Vi åker nog vid fem - sex tiden. Jag vill också hinna att köra bil en stund, men de får vi se.

Nästa helg kanske det blir en semestertripp med mamma & pappa :) bror ska inte följa med, han ska på träningsläger istället.

Men nu finns det nog inte mer att skriva, vi hörs när jag kommer hem!

18 juli 2009

Hej alla!

I onsdags på eftermiddagen åkte jag till Linda som fyllde år, på kvällen åkte jag till Jenny därför att hennes mamma fyllde år också :) .

I torsdags åkte jag in till Uppsala med Jenny, vi gick på stan och kollade i affärer, jag köpte fem tröjor på ginatricot & jag älskar dom. Sen kollade vi på bio, the proposal, den var bra! :) . Puss på en bra dag :* .

Igår var jag med Amanda nästan hela dagen, vi tog maaaaassor med kort på oss :) . På kvällen gick jag & familjen till grannen och åt god mat, tre rätters. Nu kommer några bilder på mig & Amanda :) .























Idag kom Linn och hennes hund till mig, så då gick vi ut och gick ett tag :) . Det var skit varmt, speciellt för hundarna också! Dom fick svalka av sig i ån en snabbis, sen när vi kom hem duscha vi dom :) . Mycket trevligt att vara med henne! :) . Ikväll ska det inte bli lugnt, för då blir det partaj med massa folk! Kul kul :) . Sen så cyklar jag hem inatt.

Imorgon blir det kanske grillkväll med polarna, hoppas på att det är fint väder! :)

Nu ska jag gå, vi hörs!



Bebis

Idag är det tisdag, dagarna flyter på.

Tidigt på eftermiddagen var jag & mamma barnpiga åt en liten Melvin, jättesöt pojke :) därför att hans föräldrar skulle på begravning. Han sov hela tiden vi hade honom, :) .

Melvin :)

Senare ska jag åka till Tierp och köpa present till kusin Linda som fyller imorgon :) . Sen ska jag baka olika pajer åt Linda som hon ska bjuda på, jag är hennes pajbakare, hehe. Och Amanda kommer nog hit sen och umgås, kolla på film och prata, hon kanske sover över också :) . Mycket trevligt!


Nu ska jag gå, hade bra!


Godkväll

Hej på er alla, tänkte skriva ett inlägg nu, evigheter sen ju.

Den 6:e juli, alltså för en vecka sen så åkte jag in till Uppsala med Ida :) vi gick på stan ett tag, jag köpte tre filmer och två tröjor från ginatricot. Sen gick vi till filmstaden och kollade på baksmällan, den var hur bra som helst. Man skrattade nästan hela filmen, älskar den! Sen tog vi bussen hem till mig och kollade på en skräckfilm, efter den skjutsade jag hem henne :) .

Den 10:e (fredag) följde jag med bror och mamma in till Gävle, bror gjorde körkortsprov & han klara det, grattis till han!

I lördagskväll kom moster och den familjen hit och käka tacos, super gott, det var så längesen man åt det. Efter det blev det björnbärspaj.

Igår blev det en moppedag med Lizette och David :). Åkte in till Tierp och käka på bennys och körde massa på guppen vid högbergs, haha. Sen blev det en mjukglass efter det. När vi körde hem så regna det som fan, så blev dyngsur. Då satt vi på altanen och spela lite kort och prata, när det blev uppehåll så körde vi lite igen :) .

Idag har jag ändrat lite på bloggen, syns kanske inte än.. Sen åkte jag en stund till Linda och spela kort med några. Ikväll har jag ingen aning vad det blir, kanske tv eller film, skönt det med.

Hare bra, vi hörs!
RonjaZetterström.

Födelsedag för två!

Oojjj vilken sommar, värmen håller i sig än! :)

Och vem / vilka fyller år idag då ? ....
joo, det är ju jag som fyller 16 år & Rasmus ( bror ) 18 år ! :D
Ett stooort grattis till oss, hihi (a) :)

Ikväll kommer det folk hit och grattar oss, det gillar jag!

& jag har kommit in på hotell&restaurang på högbergs, yeeah :) .






RSS 2.0