Lov

Nu är det höstlov då, så underbart skönt! Man har redan hunnit göra en del saker & mer kommer det bli.

I lördags kom Caroline och Marina till mig, vi åt tacos, kollade på tv och busade massor :). Vid midnatt åkte vi till min kusin och umgicks med några där, sen tog vi en liten promenad och sen sov vi över hos kusin, trevligt var de!

I söndagskväll var jag med Amanda och Anton (hennes kille), första gången som jag träffade honom. Vi gick en promenad och tog bilder på dom, sen lira vi lite kort. Men trevligt hade vi :).

I måndags var jag in till valbo en snabbis med mamma. Jag trodde att jag hade pengar på kortet, men inte då.. så det blev bara ett diadem och strumpor. Ska kanske till stan på fredag, då får jag pengar iallafall, så då ska jag försöka hitta någon mössa. På kvällen gick jag till Emma, äntligen fick jag träffa henne, grymt längesen sist! Men vi kollade på filmer och prata i tele med några och hade det super kul! :> jag sov över också.

Igår bakade jag bullar hela dagen tillsammans med min mamma, gott! På kvällen var jag med Amanda och Anton igen, vi busade mest kan man säga :). Och man somnade ganska tidigt inatt, man har ju inte fått så mycket söm dom senaste nätterna.

Idag har jag verkligen inte gjort någonting, bara gått ut med hunden, sen har jag suttit vid datorn. Men skönt det med ibland.. nu kommer det några bilder!


Marina

Caroline&Domi

Jag

Caroline&Marina

Amanda&Anton

Emma

Jag


091015

Just nu halvligger jag i sängen nere i brors rum med täcket på mig och lånar hans underbara dator och lyssnar på bra musik. Anledningen för att jag gör det är att jag ville sitta vid msn. Jag gör det nästan aldrig längre, eftersom det inte fungerar på min dator fortfaramde.. & det suger. Måste hitta en person snart som kanske kan fixa det.

Åååhh, jag vill ha massa pengar, köpa massa grejer. Som till exempel; ny mobil, ny dator, massa kläder, en gitarr, och massa mer, haha! (y) Men det skulle verkligen behövas, först på listan som måste köpas är iallafall mobil, dator och kläder.

Vill in till stan och köpa mössa till vintern som har kommit och ett par byxor, eller fler. Men förmodligen på lovet, näst nästa vecka åker jag in, med mamma också. Sen måste jag åka in en gång till och köpa lite julklppar, för det är faktikst inte så långt kvar dit!

Men iallafall, det har inte hänt så mycket dom senaste dagarna, tror jag. Men idag var det varmkök som gällde, vi hackade och skalade grönsaker & rotfrukter hela dagen, men det har varit lite roligt ändå. Imorgon blir det att laga lite mat där.

Nu har jag fått skriva av mig lite, och bror vill sitta vid sin dator nu. Så nu ska jag gå upp och kolla på gossip girl.
Hejdå folket, vi hörs!

Lördag, 10 oktober

här sitter jag och käkar lite marknadchips och dricker julmust - mumsigt.
Nyss gjorde jag om min header här på bloggen, är ganska nöjd med den.

I torsdags var det varmkök i skolan som gällde, vi fick hacka lök och grönsaker precis hela dagen. Jag skar mig två gånger, på båda tummarna, plus att jag fick en liten blåsa på fingret efter kniven.. inte kul alls. Sen gick jag en snabbis på marknaden med några flickor. När jag kom hem var jag med efterlängtade Amanda! :>

Igår var det också varmkök, då fick vi laga mat. Jag gjorde en del av löksåsen och hackade persilja. Det är lite svårt i början sådär, allt är liksom nytt för en där, iallafall för mig, hehe. Sen portionera jag och Camilla upp maten till gästerna. Men det var ganska roligt igår!
På kvällen kom grannarna till oss och åt kladdkaka, och jag sminkade Clara lite, haha! Sen blev det idol, jag tyckte att det var rätt person som åkte ut.

Idag har det inte hänt så mycket för mig, men jag har iallafall knäppt bilder på Domi ute på gården, en del blev bra och en del inte.
Snart ska jag till dom andra grannarna och bjuda på jordgubbspaj och umgås.

Clara


Men hade bra folket, puss.

jo, hej

Hej alla, det var ett litet tag sen igen.

Men i fredags var det den sista serveringsdagen för den här termin, ganska tråkigt faktiskt, man är så van med det nu. Fyyy, vad stressigt och jobbigt det var då, plus att hissen sluta fungera också. Men såklart att det var kul samtidigt, det ska vara lite jobbigt. Men nu blir det varmkök fem veckor framåt, det blir nog lika kul!

Helgen har gått förbi, som ett jeho(om man säger så) som vanligt.. det finns inte så mycket att säga om den. Men den har varit lugn, fick iallafall matgäster på lördagkvällen som var då mina två kusiner, trevliiigt.

Idag var det skola, för den åttonde veckan faktiskt, det går jäkligt fort. Sen har jag bara pluggat engelska, prov imorgon..

Men nu kom kusin Linda, så ska vara trevlig och umgås med henne nu.

Puss&Kram, ronjazetterström

RSS 2.0