Vår

Våren börjar äntligen komma nu, underbart!

I fredags blev det ingen bra dag alls. Jag halkade på väg till bussen så jag gjorde illa ryggen och handleden, gick raka vägen hem igen så det blev ingen skola för mig då. Det var ju tur att älskling sov hos mig den natten så han kunde ta hand om mig. Jag har fortfarande lite ont.
Resten av helgen var bra, umgicks med älskling för det mesta.

Nu tänkte jag slå på en film, sen blir det lite pluggning. Jag har NP i engelska imorgon, får se hur det går..

Jag älskar min Mathias. <3

15 april

igår var man ledig från skolan, alla lektioner inställda. så istället kom camilla till mig, vi åkte in till tierp och handla sen åkte vi hem och gjorde mat och pratade en massa. mycket trevligt hade jag! senare på kvällen kom mathias och hämtade mig. innan läggdags hade vi lite filmmys först. nu sitter jag hemma hos älsklingen medans han är i skolan. men nu ringde han och sa att han skulle skjutsa hem mig, så då är det väl bara lyda honom och börja fixa sig. puss!

Söndag

usch, redan söndag. sista dagen på lovet och det innebär att det är skola imorgon igen, fybubblan. men det är bara att bita ihop och se glad ut! lovet har vart bra, jag trodde att jag skulle hinna göra mer roliga saker, men nej. nästa lov får bli bättre helt enkelt. härligt väder ute idag också, blåser lite kallt men det är skönt ändå! snart sommarlov, då jävlar ska man ha kul. man har redan några planer på tanken.

men.. i fredagskväll kom efterlängtande caroline, marina & amanda hit. vi spela kort, åt marängswisch och hade trevligt. caroline sov kvar!
igår kom mathias ett tag, han åkte hem igen efter några timmar. satt vid datorn sen, och helt plötsligt kom det upp massa rutor och där stod det att jag hade virus, en jävla massa! sen starta datorn om och allt på skrivbordet försvann typ och blev svart. fattar inte vad som är felet heller. men ska försöka kolla imorgon igen. så nu sitter man vid brors dator och skriver. så man var sur hela kvällen. men vid midnatt ringde älskling så då skjutsa bror dit mig. när vi vakna idag gick vi upp och åt frukost sen gick vi ut och höll på med hans bil. efter det skjutsa älskling hem mig.

och snart ska jag ut och gå med mamma. sen blir det kanske lite plugg och städning. mer än så vet jag inte. blir säkert tvn också.
nu har jag inget mer att skriva tror jag, puss.8 april

ojj, vad längesen man skrev blogg. hade nästan glömt bort den, haha.

jadu, halva lovet har redan gått, man har hunnit med en hel del. torsdag förra veckan blev det stan med camilla, vi hade bra roligt och trevligt, hon färga mitt hår på kvällen, det blev rött! fredags åkte jag iväg på kryssing till Tallinn med Mathias och hans familj, och stoffe. vi hade super trevligt. jag vill lätt göra om de! det regna i Tallin så det var inte lika kul, men det var trevligt och kolla där ändå. och jag älskade att springa ute på däcket på natten också!
resten av lovet har jag bara vart med älskling och lite med amanda och anton också! igår var det 1 månad mellan mig och älskling. <3
idag åkte jag, amanda och anton till köpingen och käka lite pirra. efter det körde jag lite moppe, och sedan övningskörde jag bil! och nu kom amanda och anton, så då ska man väl umgås lite.
pusshej. men först lite bilder från tallin!
RSS 2.0