30 december

julhelgen var kanon, kunde väl ha vart bättre men den var bra ändå! jag fick taklampa och andra grejer till rummet, presentkort på gina, smink, skålar, vantar, pengar och lite annat smått och gott.

i söndags följde jag med amanda upp till leksand där hon bor. jag stanna kvar en natt. vi åkte till borlänge och shoppade på kupolen, för min del blev det en tröja och parfym. jag hade super trevligt där, måste verkligen göras om! sen på måndagen åkte jag tåg hem ensam, det gick faktiskt bra, jag är stolt över mig själv, hahah.

i tisdags möblerade jag om mitt rum lite, men jag kanske gör om en gång till för jag blev inte riktigt nöjd. vi får se. och igår kom mathias till mig, senare på kvällen åkte vi till tierp och gick på bio (Narnia) med jocke, emelie och sten! sen sov älskling kvar här.

imorgon drar jag till älsklings stuga och firar nyår där med hans familj och några fler, hoppas på en bra kväll/natt!


20 december

här sitter jag och dricker varm choklad och njuter av lovet som man fick idag!

helgen som var spenderades med älskling för det mesta. igår (söndag) kom hans släkt och vi klädde granen och åt julmat, det var mycket trevligt.
och idag kom mathias hit med skotern så vi åkte till yvre och körde lite där, det var kul att testa! resten av dagen har jag legat framför tven.
men så här kommer min vecka se ut;

v. 51
måndag - körde skoter.
tisdag - julhandla med mamma. kanske sover hos mathias.
onsdag - jobba.
torsdag - grillning med älskling och sedan myskväll.
fredag (JULAFTON) - först till farmor&farfar på dagen. sen till mormor&morfar på kvällen och öppna alla julklappar!
lördag - mathias och andra delen av släkten kommer hit.
söndag - ?


12 december

idag är det tredje advent!

det blev inte fest igårkväll ändå, jag och älskling var bara hemma och myste framför tven och åt lite gosaker. skönt ändå.
och idag blir det att plugga om alkohol hela dagen, prov imorgon. får se om mathias kommer hit en snabbis också. sen blir det lite tv ikväll.
nu är det bara en vecka kvar i skolan innan jullovet - HÄÄÄÄRLIGT!


11 december

det gick hur bra som helst att servera på novellfesten igår och dagen gick fort också! på kvällen kom caroline&amanda hit och myste och kollade på idol, mycket trevligt.
idag ska jag försöka plugga lite och senare åker jag iväg till älskling. det blir även fest ikväll tror jag, men är inte ett dugg taggad på det. så får se hur kvällen blir. nu ska jag ut med hunden.. vi hörs.

9 december

I tisdags var det 9 månader för mig och mathias, gud så jag älskar honom! han kom hit på kvällen och myste med mig. igår åkte jag till stan efter skolan, köpte klart julklapparna och även leggings och tjocktröja till mig. så nu är pengarna nästan slut igen..
och idag var det nationella prov i matten, gick helt okej faktiskt, känns så iaf. efter det gick vi till restaurangen och hade som vanligt där, alltså servera. resten av dagen består av städning i hela huset, dusch och ikväll kommer älskling!
imorgon ska jag och klassen till skärplinge och servera på novellfesten, hoppas det går bra. sen på kvällen kommer förhoppningsvis tjejerna hit! men nu ska jag gå och börja städa lite, pusshej.

6 december

torsdagkvällen blev bättre. älskling och jag gjorde små söta tomtar som tog ungefär tre timmar att göra. efter det kollade vi på film och gick sedan och la oss.
i fredags var jag bara hemma och kollade på idol, jag och mamma hämtade sedan upp bror, pappa och älskling på en fest. och i lördags var jag och mathias hemma själva hos mig, vi gjorde en hemgjord pizza och kolla på film, vi baka även lite kakor. igår övningskörde jag med mamma, inte så mycket mer hände den dagen.
och idag var det servering som gällde, det gick faktiskt bra! och nu tänkte jag plugga lite, så vi hörs.


2 december

det blev en tripp till valbo med bror min igår efter skolan. inhandlade julklappar till mor & far och älskling, så plånboken var tom när vi åkte hem igen. men sen åkte vi förbi några släktingar och då fick vi en varsin 1000 lapp, mycket nice!

den här dagen började bra, men sen vart den helt jävla värdelös.. känns som man är less på allt.
senare ska jag åka till älskling och sover kvar, får hoppas att kvällen blir då bättre.. pusshej.

RSS 2.0