Lördag

Äntligen helg igen, veckorna går grymt fort nu för tiden.

I torsdags och igår var det köket i skolan igen, skönt att vara tillbaka. Efter skolan igår kom mamma och hämta mig, vi åkte och handla lite sen gick jag in på polishuset och hämta ut mitt pass för att kunna åka till Tallin :), mindre än en vecka kvar nu. Senare på kvällen åkte jag till Mathias och umgicks en stund med han, stoffe, sten och emelie. Sen gick jag vidare till Marina och var med henne, caroline och madde. Jag och carro tog 1 bussen hem till mig, sen sussa vi gott!

Senare idag, om nån timme kanske.. då kommer Camilla till mig, vi ska äta god mat, tjocka i oss godis, kolla på filmer och bara slappa och umgås. Det kommer nog bli en helt perfekt kväll!

Nu måste jag börja fixa lite, vi hörs!
Mathias <3


Blev en liten bild på älsklingshunden.


Hej!

Jag har inte hunnit skriva här på bloggen.. eller mest inte orkat kanske.

Men i fredags blev det bowling med älskling, stoffe och sten. Jag kom sist, inte ett dugg förvånad. Kvällen var trevlig iaf. I lördags åkte jag & matte iväg till ledskär, hälsade på hans moster. Vi grilla korv och prata massa. Söndags blev det en hemmadag bara.

Jag började skolan denna vecka igen, efter tre veckor med praktik. Saknade faktiskt skolan, så det var skönt att vara tillbaka! Men det var helt okej på praktiken också.

Nu snart ska jag städa lite snabbt, sen duscha och fixa mig, och packa lite. Sen ska jag åka till mathias och sova kvar! Ska nog övningsköra dit, går säkert bra.

Oh, juste.. jag ska åka båt till Tallinn med älskling och hans familj, plus stoffe. Vi åker den 2 april, kommer hem den 4;e igen. mycket roligt hoppas jag! :)

Hejdå!

underbart med helg

här sitter jag och är sjuk, förskyld som fan. orkar inte vara det. och magont då och då. det är jobbigt att andas. saknar min älskling också.

men iallafall.. fredags var jag med amanda och vi baka kladdkaka sen kom mathias senare på kvällen. han och jag åkte hem till camilla vid 11 och spela spel med henne och stoffe, rätt så roligt. efter de åkte vi hem och sov.
lördagskväll åkte jag till Ida, längesen man var själv med henne. jag körde bil dit och det gick rätt bra faktiskt. men vi åt pizza, kladdkaka, spela kort och prata massa. mycket trevligt helt enkelt. vid midnatt kom älskling och sov här igen, myyys!
vi gick upp och åt frukost sen åkte vi till hans gammelmorfar och hälsade på en snabbis. sen umgicks vi med emelie och sten. senare skjutsa älskling hem mig. så den här helgen har också vart helt underbar! man längtar bara till nästa direkt, och då blir det förmodligen bowling.

nu tänkte jag kolla på film, vi hörs.
och jag älskar min mathias grymt mycket! <3


mycket skön tröja.


20100310

helgen har vart underbar. jag sov hos mathias hela helgen. och i lördags blev det fest i skutskär, lyckat tills slutet iaf.
igår var det först praktik, fick en blåsa på fingret efter kniven. sen blev det klippning, skönt. ska försöka köpa hårfärg och färga snart också. sen åkte jag hem till älskling och sov där inatt!
vill ha helg nununu, så man kan få sova ut och ha roligheter.
men nu måste jag sova, godnatt!


Jag älskar dig Mathias! <3
7 mars <3


fredag!

sitter här med camilla just nu, dunkar barnmusik som dårar.
rlalalarlala. så jävla kul! hahahahahhaaa.
vi var och köpte en tröja till mig på gina imorse. 
ikväll blir det att åka till tierp och umgås med matte, camilla och stoffe! mycket divertido :)
får se vad vi hittar på.
imorgon blir det paaaaaaaaarty, då måste det bli lyckat!

ajsing bajsing lille katt, du får ont i magen.
mohahaha.


internet

äntligen har jag internet, har inte haft det sen söndags.. jobbigt läge. så därför jag inte har kunnat skriva något på ett tag.

men i lördags var det ingen bra fest, det vart inte så mycket. stanna hemma hos camilla med några och spela kort hela kvällen typ. sen blev man så jävla förbannad på kvällen/natten också.. blev lite bråk, åhhh. men blev kvar hos camilla över natten.

måndags började praktiken på cajsas kök, så jag har varit där tre dagar nu, ska fortsätta där i tre veckor. men det är helt okej, det är väl oftast roligt, beror på vad man får göra. det tar nästan död på mig också, är helt slut när man kommer hem och ont överallt.

ojoj, nu måste jag gå.. ska till tierp till en trevlig prick.
hejdå!

RSS 2.0