30 maj, söndag

Grattis mamma på morsdagen! :)

Igår var jag på " hjuldagen " på gammelgården och hjälpte till lite, fotograferade. Det regnade precis hela tiden så det var lite tråkigt, man frös nästan ihjäl. Men annars var det helt okej!
På kvällen åkte jag, älskling, stoffe, sten och emelie in till sandviken på cruising. Vi åkte runt massa och kollade, sen åkte jag och älskling hem och sov.

Idag kom pappa och hämtade mig hos älskling runt två, jag och pappa åkte till blomaffärn och köpte en ros till mamma som morsdagpresent. Sen har vi vart hos farmor och mormor och grattat dom idag.

Nu kommer några bilder från igår!

 


Tisdag, 25 maj

Snart sommarlov, inte långt kvar.

Helgen var bra, älskling kom på lördagkvällen och var kvar till söndagkväll. På söndagen åkte vi iväg till Emelie en sväng och gratta henne! Sen spöa mathias mig i monopol.

Igår städade jag friggeboden, helt själv. Det var verkligen drygt att flytta alla grejer som var där inne. Men nu är det fint där igen. Tänkte att jag ska sova där i helgen, det blir nog bra.

Idag hade jag engelska NP speak, det gick väl helt okej. Sen fick vi lyssna på någon föreläsning om alkohol och droger i typ tre timmar, jobbigt. När jag kom hem började jag packa, sen duscha, sen dammsög jag. Och nu snart ska jag börja plugga om livsmedelshygien, prov imorgon. Och sen åker jag till älskling och sover där, mys!

Tack & hej.

sjuk

älskling har smittat mig, så nu är jag ordentligt sjuk igen. jag blev det sen helgen, men rätt åt mig. så jag har vart hemma från skolan hela veckan, får se om jag blir det dom två sista dagarna också. det är nog lika bra det, det är inte så fräscht att gå och hosta i köket och att man är hängig..

jag har nött på oth som en tok, det blir säkert några avsnitt till innan kvällen är slut.

nej, nu måste jag gå och ta lite frisk luft.
och jag saknar min älskling, alldeles för mycket.


ledighet

provet i näringslära i onsdags gick hyffsat, tror jag. Nu är det bara att plugga till hygien som är nästa vecka. Jag åkte in till stan ensam, men sen träffa jag på amanda så gick med henne tills hon skulle åka till karlstad. och sen kom stoffe in så då gick jag med honom. Det var en trevlig dag! det blev nagellack och leggings för min del. kvällen var inte lika bra, den sög. men men..

Igårkväll åkte jag till älskling, så skönt att träffa han igen. det blev en bra kväll.
vid 11 imorse åkte vi till min stuga och hälsa på min lilla kusin vera, längesen sist. så det var trevligt att träffa dom igen. sen när jag kom hem gick jag och bror och spelade basket, jag ägde ut honom. han är en riktig dålig förlorare, haha.
nu ska jag byta om lite, sen blir det ett avsnitt av one tree hill. Sen åker jag till älskling igen!

Puss.

11 maj

Helgen var bra, den spenderades mest med älskling, men även ett gäng andra människor. Lördags åkte han och jag till uppsala och gick på bio, Iron man 2, den var faktiskt bra. Söndag morgon åkte han hem. Och jag har smittat honom så han är sjuk nu, stackarn. Jag saknar honom.

Idag var det matteprov. Jag trodde att det skulle gå skit, men det gick bättre än förväntat. Men man vet aldrig hur resultatet blir ändå. Sen tog jag och camilla en varsin mjukglass och satt ute i solen, efter det åkte jag hem.

Imorgon är det slutprov i näringslära, det känns som det blir ett jobbigt prov. Jag funderar på att åka in till stan efter skolan, ensam. Det kan vara skönt det med ibland. Men vi får se med den saken.
Sista skoldagen imorgon för denna vecka också, gud vad skönt med långhelg!

Snart ska jag gå till bästa grannen och plugga med henne. Jag kommer sakna henne så otroligt mycket nu i sommar och tiden efter den också!

7 maj - 2 månader

Idag är det 2 månader med älskling! tiden går fort. Han kommer senare idag och ska vara här hela helgen. Det blir nog toppen.

Och jag har blivit sjuk, var hemma igår och idag från skolan. Förskyld som satan och feber ibland, inte kul. Men sånt är livet.

Jag vill klippa mig till sommaren, till någon annorlunda frisyr.

kanske den, vad tycks?

4 maj

igårkväll kom älskling en stund, alltid kul att träffa honom. nu ska vi försöka att inte träffas tills fredag då han ska komma till mig och vara här hela helgen. Jag älskar honom otroligt mycket!

Det var nationella i engelska idag, gick inte alls bra.. får se hur allt slutar. blä. Efter skolan gick jag till Hair Corner där amanda färgade håret, det blev snyggt! sen åkte vi hem, och nu håller jag på och bakar bullar med mor min. Ikväll blir det att plugga näringslära och kolla på One Tree Hill.

Puss.


-

bra dag..
eller inte.
vill inte
vill inte
vill inte
vill verkligen inte.
trött på
allt
&
inget.


RSS 2.0