30 november

sitter på datorkunskapen nu, gör ingenting vettigt..

men helgen var bra iaf. i fredags var jag med mathias och hans kompisar, dom åkte huv bakom bilen i skogen. sen satt vi och grilla med en mysig eld. på lördagen kom älskling till mig så lagade vi mat till familjen och bakade lite och vi busade även i snön med Domi. söndagen gick vi på tierp, eftersom det var skyltsöndag och första advent. jag vann två julklappar, hihi. men det var bara skit ändå. nej, men vi hörs.

25 november

cirka en månad kvar till julafton, wiiiie!

ett tag sen jag skrev, som vanligt. men dagarna går som vanligt iaf och otroligt fort. serveringen i skolan började i måndags, känns bra att det är igång igen. jag kommer vara där fram tills lovet.
jag gjorde ett körkortstest i tisdags och jag blev godkänd. har bara gjort det tre gånger, så det är bra, det börjar ta sig :) längtar tills jag får friheten att köra själv och vart jag vill, men snart så!

i helgen ska jag nog vara med älskling, vi ska säkert busa i snön och kanske baka lite. mer vad som händer får vi se! puss.

10 november

nu är det slut på det sköna lovet, tillbaka till skolan. jag tror det är 6 veckor kvar till jullovet, det ska bli underbart! och igår kom första snön, blä. men samtidigt lite kul ändå.

bion i fredags var otroligt bra och det blev en bra kväll med älskling. och i söndags firade vi 8 månader! tiden går så fort nu.

imorgon är det köket som gäller i skolan, efter det vet jag inte vad som händer, älskling kanske vill komma förbi en stund, vi får se helt enkelt.

nejj, nu ska jag gå till tven. hörs!

4 november

I tisdags och igår blev det stan, i tisdags blev det valbo med familjen och igår uppsala med Ida! jag köpte en julklapp till matte så nu är en klar iaf, sen blev det massa kläder till mig så nu är alla pengar borta.. menmen.

Idag har jag städat och rensat bort lite skräp hela dagen, men nu är jag äntligen klar. det blev mycket fint överallt!
ikväll vet jag inte vad som händer, blir nog bara att ta de lugnt, men vi får se.

och imorgon åker jag till mathias, vi ska laga mat till oss och familjen, sedan blir det bio - Due Date! sen sover jag kvar hos honom. hoppas kvällen blir bra, men det tror jag :).

nu ska jag gå och äta mat, puss.

1 november

jag har inte orkar brytt mig om bloggen på sistone.. så ni vet. jag skriver när jag vill och har lust med det.

jag har redan haft praktik i tre veckor, jag och en till i klassen var på saluhallen i uppsala. jag trivdes där, och det var rätt kul. och nu är det äntligen lov, super skönt!

igår var jag med brudarna, vi kolla på skräckisar och åt lite gott. sen blev det lite kortspel innan jag drog till älskling och sov där. jag hade det trevligt iaf! :)

nu orkar jag inte mer.. puss.

RSS 2.0