26 september

helgerna går alldeles för fort nu för tiden, känns som dom bara rinner iväg.

gårdagens kväll med iallafall lyckad med massa prat och skratt. vi sjöng singstar, spelade två andra roliga spel och busade lite. mycket trevligt! vid midnatt åkte jag hem till älskling och sov där. och nu idag åkte vi till farmor för att gratta henne, blev god mat och även lite skratt där också. sen övningskörde jag hem, gick helt okej. nu väntas duschen, sen kanske svenska läxan och till sist tv-program!

hörs.


25 september

förlåt för dålig uppdatering, men ibland bryr man sig inte om bloggen.

igår efter skolan åkte jag hem till Mathias. vi och hans familj åkte till brorsans och åt där, sen hem och glodde på film och hade det mysigt! När vi vakna imorse gick vi upp och åt frukost sen ut till garaget och jag kolla på när älskling meka på sin bil. efter ett tag åkte jag hem. gud vad jag älskar honom!

ikväll drar jag till vännen Ida och umgås med folk, det kommer bli en trevlig kväll med mat, godis, guitar hero och massa annat!

och jag saknar min amanda, väldigt mycket! det är tomt utan henne här hemma.

vi hörs.




15 september

det va ett tag sen nu igen..

i fredags blev det 80- talsfest med älskling och hans gäng, det var helt okej.
på lördagen åkte jag och mathias in till uppsala och åt jävligt god pizza, sedan blev det bio - grown ups. åkte sedan hem till älskling och sov där. mycket bra dag!
i måndags drog jag till älskling för att gratta hans brorsa, och deras kusiner är så söööta!
igår åkte jag in till skolan bara för att ha en körlektion och den gick faktiskt bra, man var väldigt nervös i början, men det gick över när man satte sig vid ratten.
skolan idag var helt okej, åkte sedan hem och beställde två par plagg från ginatricot. och nyss var jag ute och gick med mamma och grannen, skönt!

men nu ska jag fortsätta att prata med älskling, sedan blir det idol! puss.

8 september

dagarna och livet rullar på i stort sett som vanligt.
i lördags åkte jag med mathias och hans familj till en biltävling där bilarna körde i en sandhög! det var faktiskt ganska kul att titta på. sen på kvällen kom älskling hit och sov kvar.
i söndags jobbade jag hela dagen, helt okej. kommer förmodligen fortsätta jobba varanan söndag nu.
igår(tisdag) åkte jag till älskling på kvällen eftersom vi firade 6 månader och dom har verkligen varit bäst! men vi ska fira det bättre på lördag då vi åker in till uppsala och kollar på bio, sen till mig och sover här!
men idag åkte jag själv in till stan efter skolan och köpte mig en tunika och lite annat smått. på bussen hem träffade jag på Emma, riktigt längesen man träffa henne sist så det var riktigt trevligt!
och imorgon följer Ida förhoppningsvis med mig hem efter skolan, mycket trevligt.

nu ska jag gå till tven och vänta tills Idol ska börja, hörs.

2 september

här sitter jag och fryser, det gör jag jämt nu för tiden..

men iallafall, igårkväll så följde jag med mathias och hans familj till deras kusin som fyllde år, trevligt vare. efter det åkte jag hem.

och snart kommer älskling hit. jag har bakat en kladdkaka med after eight i, så det ska vi smaska i oss, mums! sen ska jag väl försöka övertala honom att plugga lite med mig, han frågar och jag svarar. jag har ju prov imorgon om grundsåser. resten av tiden blir det väl bara att mysa! :)


RSS 2.0