29 maj

nu har jag fixat så det blir tre veckor med jobb i sommar, blir kanske lite till, det får vi se om. fint att tjäna lite pengar!
I fredags åkte jag och mamma in till gävle, jag körde. vi handlade till brors student och köpte presenter till honom och mathias. på kvällen baka jag bröd, vallmogifflar. amanda och wilma kom hit en snabbis också. igår var jag med älskling, vi skjutsade hans föräldrar på fest i gävle och vi gick på bio, baksmällan 2, skitbra film! och idag är det morsdag, har grattat mamma, mormor och farmor. så det blev massor med fika idag.
imorgon är det städdag på restaurangen, men slutar 11.00 redan så det blir ganska lugn dag. sen får man se vad som händer resten av dagen. men nu ska jag städa lite, vi hörs.

24 maj

sitter här framför datorn och skriver uppsats om alkoholskador, men tog en liten paus nu för att blogga. och snart kommer amanda hit och gör mig sällskap med böcker också. vill ha sommarlov, men det börjar lida mot slutet av läsåret nu så. förresten fick jag brev i helgen av kommun, så nu har man jobb i sommar, härligthärligt!

15 maj

i fredags åkte jag och älskling in till stan för att vara "modell för en dag" på the studio. det var roligt, men långt att vänta mellan varje moment. och gabbe sminkade oss! det är värt att prova på. igår hjälpte jag till på hjuldagen, fotade mest. på kvällningen blev det slappa och film med älskling. han kommer hit snart på middag, sen får vi se vad som händer!


Jag älskar dig!

12 maj

mathias kom inte igårkväll, han kommer nog ikväll istället. serveringen gick bra, jag var hovmästare idag. efter skolan gick jag och carro på marknaden en liten stund, köpte lite nougat till mig och älskling. och snart blir det en dusch, sen pluggning av teori till körkortet och sen bara slappa tror jag. vi är lediga imorgon också, förmodligen alla fredagar fram till sommarlovet, härligt! och så är vi lediga på måndag, så nu blir det en långhelg för mig!

11 maj

dagarna rullar på och snart är studenten här för bror, älskling och massa fler. själv har man ett år kvar i skolan.
och amanda kom hem i måndags för ett snabbt besök, hon åkte hem till leksand idag igen. så jag har umgåtts med henne och vi hade picknik igår! ikväll hoppas jag att mathias kommer och sover här, återstår att se. imorgon är det servering, sen kanske man går på marknaden om man har lust. och dessutom är nästan hela helgen fullbokad med planer!


8 maj

I fredags var jag ledig från skolan, så jag och mathias åkte in till stan och shoppa lite, blev ett linne och smink. på kvällen var det fest, rätt trevligt. igår följde jag med älskling och hämtade en bil. efter det åkte vi hem hit och åt surströmming och mat, bläää med strömming.. några höll på att spy, haha. sen blev det film och champagne med älskling, firade 14 månader igår! idag har jag bakat lite, kanske åker iväg till älskling senare också. men nu ska ni få se några bilder som tagits i veckan, puss.


2 maj

sämst helg för mesta dels.. men mycket bättre nu, hoppas jag!
valborg firades hemma hos kusinerna med mathias och familjen, sen hem. så det blev lugn kväll för min del. igår körde jag till gävle, gick helt okej. sedan övernattade jag hos älskling! och idag har jag serverat, mycket stressigt men samtidigt kul. snart kommer amanda hit och umgås med mig. men nu ska jag duka fram till middagen, puss.

RSS 2.0