31 oktober

det blir en liten bildbomb om vad jag har gjort den senaste tiden!jag har bakat chokladbiskvier


gått på promenad med vovvarna


haft myskväll med älskling


lekt med sår


festat


vart på folkrace


amanda har kommit hem, det blev en fika på royal med caroline & ..


marina!

14 oktober

skönt med helg nu!
igår åkte jag och camilla och simmade, efter det blev det marknaden en snabbis och sen åkte vi hem till lovisa och jobbade på projektet. på kvällningen åkte jag till älskling och sov kvar. och ikväll kommer han hit och kollar på idol med mig, mys! imorgon blir det kanske simning, får se om jag hinner med det. men jag ska iallafall följa med mathias på hans famors fest och på kvällen blir det party! på söndag blir det nog en slappdag bara.

9 oktober

den här veckan har vart bra! i onsdags hade vi kvällsöppet på restaurangskolan för föräldrar och släkt, det gick hur bra som helst och roligt var det. i torsdags på min lediga dag så var jag och klippte mig sen kom gabbe och färgade också, bild kommer senare. fredagskvällen umgicks jag med bror, kusin och gabbe. igår var jag och simmade på morgonen, sen var jag med älskling hela kvällen. idag blir det nog bara slappt, men jag ska plugga och kolla lite på tv iallafall, och kanske måla om naglarna. det får bli min kväll.

3 oktober

snart kommer vintern, fysatan..

men i onsdags åkte jag till gävle och hämtade upp mathias, sen iväg till valbo och shoppade lite. det blev en hårborste, smink och parfym för min del, och matte köpte en tv. torsdags var jag och simmade på badet, super skönt! fredags åkte jag och familjen till stugan och hade myskväll och sov över där. lördags blev det party och igår var jag med mathias och satt framför tven hela dagen. ikväll blir det plugg om sprit och lite tv!

RSS 2.0