25 september

nu har man börjat på serveringen i skolan, jag har längtat lite! i måndags klarade jag uppkörningen, äntligen KÖRKORT! så i onsdags hämtade jag ut det. i fredags kom angelica och gabbe och bjöd på tacos, och jag fick en ljuslykta för att jag hade fått körkort! igår hämta jag upp älskling, sen åkte vi på fotboll och ullfors/månkarbo vann serien! sen hade vi bara en myskväll hos mig, spelade lite på hans nya playstation 3 och kollade på film. imorse skjutsa jag hem honom sen har jag bara pluggat, och ikväll blir det one tree hill och kanske lite mer plugg.
jag har även bokat studentkryssning nu i veckan - övertaggad!

12 september

skolan var helt okej idag, lite smårolig faktiskt. efter skolan gick jag till ica och hämtade ut mitt nya bankkort, sen åkte jag hem och bakade cupcakes för första gången och det gick bra! nu på kvällen åkte jag till älskling och bjöd på lite av godsakerna och kollade på när han jobba i garaget. hann inte med promenaden, så får försöka med den imorgon istället.
och jag saknar min goa vän amanda väldigt mycket!
11 september

maten på restaurangen igår var helt okej, lite smaklös och några missar var det, men annars så.
idag har jag kört bil med mamma i gävle, det gick bra! nu på kvällskvisten blev jag sugen på att baka, det blev pollymuffins ur a piece of cake. ska kanske baka någon annan sorts muffins imorgon om jag hinner. känns som det var åratal sen man baka sist ju. jag ska även åka till älskling och hälsa på en stund och bjuda på muffinsen. sen ska jag ut på promenad också. så det blir fullt upp. men nu måste jag sova, natti.

 


10 september

det blev ingen fest igår, orkade inte och det var inte många som skulle vara med. idag har jag kört lite bil. och snart ska jag fixa mig för ikväll åker min och morbrors familj och älskling till stan och ska äta på en restaurang, samtidigt är det kulturnatten, så det är nog fullt med folk. senare ikväll får vi se vad som händer, har ingen aning iaf!

8 september

igår var det först köket, ganska så slappt. sen åkte jag till gävle och körde på bilskolan och det gick bra. efter det åkte jag till mathias och sov kvar, vi firade 1,5 år igår! tiden går jäkligt fort. idag är jag ledig från skolan, som alla torsdagar. ikväll blir det nog bara tv och slappa, kanske hjälpa farmor en sväng. imorgonkväll ska jag nog äta middag med älskling, och sen kanske festa, det får vi se!

4 september

I torsdags var jag ledig från skolan, så då åkte jag in till stan och köpte en ny säng, 180 cm. men ska köpa en slags sänghylla också, den var tyvärr slut. i fredags kom älskling hit och hjälpte mig att montera ihop den, sen blev det myskväll bara. i lördags möblera jag om rummet och sen blev det tjejkväll och på natten rundpingis. idag har jag suttit på akuten ett par timmar med en klantig mathias. och ikväll blir det nog tv, idol börjar. och imorgon börjar godisförbjudet för mig och älskling i en månad, och ingen läsk eller kakor, alltså inget gott. får hoppas att det håller!
RSS 2.0