29 april

ledig idag! hur skönt som helst.
i söndags åkte jag och älskling till hans stuga på påskmiddag. vi körde lite fyrhjuling och myste lite vid vattnet också. resten av veckan har jag umgåtts med amanda för det mesta. idag blir det lite städning och tvättning, och sen blir det nog en myskväll med mathias. imorgon är det valborg, får se vad som händer, inget planerat ännu.. puss.

21 april

nu är det påskhelg, med trevligheter och godis. igår blev det bowling och mat med några i klassen, verkligen en toppenkväll! måste göras om. idag har jag vart hos mathias och hjälpt till lite med veden, och snart kommer han hit och ska umgås med mig och troligtvis sova kvar. vi ska ge varann ett påskägg och mysa lite. han åker bort över helgen, så får se vad jag hittar på att göra!


17 april

påsklov, satans skönt! och amanda har kommit hem och stannar i hela 3 veckor!

jag färgade håret i torsdags, mörkbrunt. bild kommer annan gång. och helgen har vart sådär, fredags var det fest men den sög sen så åkte hem med älskling. idag har jag bara vart med amanda, vart ute i det fina vädret också! längtar till sommarlovet mycket nu när det är fint väder, men snart så. nej.. nu ska jag städa lite i rummet mitt, hej!


12 april

jag är sjuk, febrig och ont i halsen..
men praktiken går bra, bara tre dagar kvar av den och sen är det looooooooov! skönt som satan.
i fredags var det tjejkväll, det var saknat. resten av helgen har jag umgåtts med älskling. igår åkte jag och camilla in till stan en sväng, köpte ett par leggings och nagellack.
nu i helgen hoppas jag att det blir fest, riktigt längesen sist. sen får vi se vad påsklovet har att erbjuda!

1 april

idag är det busdagen, luringar. men dagen har varit sämst för mig, har inte mått så bra och annat. hoppas kvällen blir bra, ska snart åka till min älskling och mysa lite och kanske lägga pyssel, hehe. kommer även sova över där! och imorgon blir det kanske stan med honom och sen hoppas jag att det blir tjejkväll! men nu ska jag packa.

och vill bara säga att jag älskar min mathias, du är allt för mig!

RSS 2.0