30 juli

nu har jag fått låna en gitarr av kusin, mycket bra! för ett litet tag sen sa jag hejdå till bästa amanda, hon ska flytta tillbaka till leksand imorgon. kommer sakna den bruden något enormt! men klart att jag kommer åka upp och hälsa på. nej.. nu blir det spel för fulla muggar. puss.


27 juli

helgen var bra. igår blev det jobb igen, bra så man får lite pengar, det behövs. på kvällen umgicks jag med amanda, caroline och marina, blev chokladbollar och kortspel!
ikväll åker jag, familjen och kusinerna till stugan och grillar korv, får se om vi fiskar också.

jag vill ha en gitarr, är sugen på att åka in till stan någon dag snart och köpa mig en.

om ungefär en vecka åker jag med älsklings familj och stoffe till gålö, en bit utanför stockholm och campar. vi ska på mc mässa, sen blir det gröna lund och stan också. vi blir borta 5-6 dagar, kulkul!

men nu ska jag umgås med amanda, pusshej.

Håret


24 juli

igår var det jobb som gällde, det gick bra. Amanda kom och umgicks med mig på kvällen.
nu ikväll ska jag till Mathias och ha myskväll med honom, sover även kvar där så kommer hem imorgon.

nej.. nu ska jag dammsuga mitt rum, sen packa lite. vi hörs!

22 juli

jag har typ inte haft tid att blogga, inte orkat heller för den delen..
nu blir det en lista över alla saker som har hänt den senaste tiden för mig!

måndag 12 juli - eskilstuna, mycket härligt där. bada för fullt och massa annat.
tisdag 13 juli - eskilstuna
onsdag 14 juli - eskilstuna, gick på parken zoo. hemfärd.
torsdag 15 juli - färgade håret och drog sedan till älsklings stuga.
fredag 16 juli - kryssning över dagen med älskling, stannade kvar på åland och badade!
lördag 17 juli - grillkväll med några brudar.
söndag 18 juli - ?
måndag 19 juli - stan, uppsala.
tisdag 20 juli - jobb från 12.30-16.00. Ön på kvällen med c & a!
onsdag 21 juli - jobb från 12.30-16.00.
torsdag 22 juli - stan, uppsala. vara med älskling nu på kvällen, får se om amanda kommer också.

imorgon, fredag 23 juli - jobb, servera på en begravning.

nu blir det några bilder från eskilstuna.
bild på mitt hår kommer upp en annan dag!









11 juli

idag har jag packat för fullt. åkte och klippte mig också, blev mycket nöjd. bild kommer troligtvis upp när jag kommer hem från semestern. mot kvällskvisten kom älskling, underbart att få träffa honom igen! vi kolla på film, sen kom amanda och spela kubb med oss, blev lite fotbollstittande också. älskling åkte hem sen igen, men han kommer imorgon igen så far vi till eskilstuna!

nu ska jag nog kolla på ett avsnitt av One Tree Hill, sen blir det sängen.
vi hörs igen när jag kommer hem.. puss.

Ida en hel dag

nu har Ida cyklat hem och nu pratar jag lite med älskling. jag fick en försenad present av henne också, presentkort på ginatricot! :) vi har spelat lite kort, fixat käk, spelat basket och jag vann, vi baka chokladbollar, vi har även badat någon timme, skönt att svalka sig! sen blev det en värdelös film.

imorgon ska jag packa inför semestertrippen, ska även hinna klippa mig. det blir nog min dag.

nejj, man kanske ska gå och sova..

10 juli

Amanda kom till mig runt 7 igårkväll, jag fick en tröja som en försenad present! :) vi baka kladdkaka och kollade på tv för det mesta.

idag kommer Ida, det var riktigt längesen hon och jag va, så det är på tiden! vi får se vad vi hittar på, men det blir säkert det gamla vanliga :) .

saknar älskling också.. men han kommer imorgon.

 


9 juli

nu vill jag att amanda kommer hem från sin semester så hon och jag kan hitta på något idag. för annars har jag ingen aning om vad man kan göra...

på söndag ska jag klippa mig, får se om jag färgar också, annars väntar jag med det några dagar.
och älskling ska följa med på vår semester, till eskilstuna. mycket bra!

4 månader

igårkväll åkte jag iväg till tierp för att umgås med flickorna, vi åt glass och godis. vi kolla på tv och åkte lite bil. vid 12 tiden skjutsa älskling hem mig.

just nu sitter jag hemma hos älskling, vi firar 4 månader idag! <3
när mathias har duschat klart ska vi åka och handla till middagen, ska äta tacos. vad mer vi ska göra idag vet jag inte riktigt, det blir säkert någon film senare.

puss.

Hola mi amigo

här sitter jag, framför datorn hemma hos mathias. jag och caroline har kul medan älskling spelar, vi retar honom liiite. kulikul. han är lite sur på sin bror också, han behöver hjälp men får ingen, haha. jag kom hem hit för ungefär en halvtimme sedan. jag fick köra hit, det gick kanon. 

idag har jag fått köra rätt så mycket bil, det går bättre och bättre! efter tvätta jag bilen inuti. sen har jag bara slappat, spelat lite kort med mor min har jag också gjort. 

på måndag åker jag och familjen troligtvis på en semestertripp med morbrors familj också, hoppas det blir trevligt! ingen älskling blir det då heller, men det klarar jag nog. 

justja, det blir inget med stugan på onsdag.. vi blir hemma hos älskling istället och firar 4 underbara månader! <3

puss. 
 

gästblogg av caroline

det är lite hej å hå med ronja och hennes blogg, ibland är hon så intensiv så man blir nästan rädd att hon ska prata ihjäl sig och ibland är det så tyst här så man tror hon har gått bort............. nåja, skämt å sido, hon har bloggtorka lite sådär då och då men jag gillar henne för de, hihihi.

vad hon har för sig just nu är att sitta vid datorn, hon sov hos mattias inatt tror jag. och på onsdag är hon i hennes älskipälskis stuga. någon tid för mig ska hon också fixa tror jag :))).

det var allt för mig, caroline josefine forsberg.



såhär tycker vi om bloggen. tummen upp!!

4 juli

nu är jag hemma, helgen har vart bra. igår åkte jag och mathias in till uppsala för att shoppa och gå på bio, eclipse. filmen var verkligen bra, jag gillar dom. man fick med sig en tröja och mascara hem. på kvällen kom amanda och anton hit en sväng, pratade och umgicks. jag har saknat henne. får väl se när hon åker igen. sen åkte jag och älskling hem till honom och sov.

pappa kom och hämtade mig halv 11 imorse, vi åkte till ullfors för att kolla på valloncupen när små ungar spelar, men jag åkte hem efter en timme igen, så himla varmt!

så nu vet jag inte vad jag ska hitta på hela dagen och kvällen.. det blir nog bara att ta de lugnt. återstår att se.
puss.

2 juli

gårdagen var perfekt! den blev bäst när älskling var med hela dagen, han sov även kvar. man hade främmande i stort sett hela dagen, mycket trevligt. jag fick hem min mobil också, skönt med en ny. jag fick massa pengar, så nu känner jag mig rik, heheh. fick även lite andra grejer. av mathias fick jag hårfärg och en ros! :)

gick upp vid nio imorse för att gå och jobba några timmar, servera på en begravning. det gick bra.

just nu sitter jag hemma hos älskling och lanar med grabbarna, lite små kul faktiskt. har fått lite musik av matte och la in på mobilen också.

får väl se om bilder från igår kommer upp någon dag.. istället kommer några andra bilder.

 


RSS 2.0