27 februari

nu är sportlovet slut, dags för skola imorgon igen och då är det kallköket som gäller.
veckan har vart lugn, vart med älskling för det mesta. idag åkte vi och kollade på ice-racing. kallt, men ändå kul!
jag är less på vintern och kylan nu, längtar till sommarn och då fyller man även 18, då blir det säkert massa roligheter! äsch, jag vet inte vad jag ska skriva.. så vi hörs.

19 februari

äntligen helg, sen är det sportlov på det!

veckan har vart bra, första avklarad i kallköket. i onsdags fyllde älskling 19 år! och i torsdags hade vi kvällsöppet på restaurangen, så då var jag där från klockan 8 - 21. jag serverade, det gick faktiskt bra! vi servera vin, öl och så var det tre rätters. kvällen blev bra och rolig! Igår kom Amanda hem på besök, så jag fick äntligen träffa henne på kvällen. och idag ska jag vara med henne igen en stund, sen åker jag till Mathias och myser. vi ska laga god mat och sedan åka och bowla med några. och imorgon kommer hans släkt och firar honom så blir nog kvar där hela dagen!


9 februari

här sitter jag och är ganska trött.. skolan har vart helt okej idag. när jag kom hem baka jag lite kakor. ikväll ska jag nog slappa bara, kanske skriva på svenska uppsatsen. och imorgon är det sista dagen i varmkök för den här terminen, rätt så skönt ändå. sen hoppas jag att mathias kommer hit och sover här imorgon, även fast han är sjuk stackarn.
och nu i helgen fyller mamma, farfar och Ida år, grattis till dom!
pusshej.

3 februari

idag fyller amanda 17 år, grattis vännen! saknar dig..

jag kom hem från skolan för en stund sen, köket idag. är helt slut och gäspar för fullt. det gick bra med maten, inte så mycket att göra dock. snart ska jag hoppa in i duschen, sen blir det pluggning. och senare kommer älskling och sover här, mys!

vad som händer i helgen är frågan, kanske festa. har lite andra ideér också, men vi får se helt enkelt.
puss.

RSS 2.0