30 juni

igår kom vi hem från mora, skönt att komma iväg ett tag. när vi kom till moraparken slog vi upp tältet och sedan tog vi det lugnt hela kvällen. i tisdags åkte vi till orsa björnparken och på kvällen åt vi ute på en restaurang och gick lite på centrum. vi hade iaf super mysigt och trevligt! och nu är det sista dagen då man är en 17åring, för imorgon fyller jag 18år, äntligen!

denna isbjörn fick jag av mathias!

26 juni

midsommarafton började helt perfekt med god dricka och umgänge, men till slut blev allt katastrof så det blev en ganska arg och tidig kväll för mig och mathias. igår festa vi lite till som blev hur bra som helst! idag har jag packat för fullt, för imorgon åker jag och älskling till mora på semester några dagar, kommer hem på onsdag igen! och på fredag fyller jag 18 år, yippi!


ny, köptes i tisdags.

20 juni

sommarlov nu sedan förra fredagen och det är super härligt! men vädret kunde vart bättre.. för det mesta har jag umgåtts med älskling, vi har haft en liten picknik vid badet och gjort lite annat. imorgon fyller kusin simon år, även mathias pappa. kanske man hinner att baka lite till min och brors födelsedag också, den stora dagen är ju snart här! och på onsdag åker jag och camilla till östhammar på ett äventyr, börjar bli lite nervös nu. sen är det midsommar också! bra underbart med sommar!


9 juni

förlåt för en dålig uppdatering..
men studenten har varit för bror, mathias, även agnes och linn. den var bra och rolig! och imorgon är det skolavslutning för min del, bara 1 år kvar sen. I veckan har det inte hänt så mycket, bakat bröd och slappat för det mesta. har inte träffat mathias sen i söndags heller :( , men imorgon får jag det! helgen består troligtvis av lite festligheter och annat mys, hoppas på det bästa!

ibland finns det vissa jobbiga och ledsna stunder i livet, man vill bara må bra.RSS 2.0