24 januari

nu är man hemkommen efter några dagar i tällberg i dalarna. pappa fyllde 50 år igår så vi åkte dit på en liten semester för att fira honom. bodde på hotell, badade jacuzzi, drack några drinkar och hade väldigt trevligt! det var otroligt skönt att komma bort från verkligheten!
12 januari

jag vill tatuera mig, nuu. jag kollade på massa bilder nyss och hittade en fin text, men rasmus ska rita lite åt mig så får se hur det blir! jag vill ha på så många ställen, men man kan ju inte ha överdrivet många. jag vill nog helst ha på handleden, skuldran, kanske nacken och vaden.

amanda kom hem i måndags från jvm med bronsmedalj, glad för hennes skull! så vi tog en fika med marina också och planerade lite inför leksandresan. tisdagen blev lugn, jag gjorde några biskvier på kvällningen. och igår började skolan igen, servering första dagen, det gick kanon. idag var jag ledig, jobbade lite med projektet annars har jag tagit det lugnt bara. men nu blir det några avsnitt av oth tror jag!
jag fick en liten överraskning av älskling igår!


8 januari 2012

förlåt för dålig uppdatering. känns som bloggen blir mindre och mindre viktig för mig, vet inte ens varför jag bloggar längre.. det är ju inte något intressant som man skriver. kanske dags att lägga av? eller tänka ut ett ämne och mål för bloggen.. får väl se.

julen var bra iaf, fick många bra julklappar som är behövliga. nyårsafton firades med älskling och några andra fina personer. nya året började med att man blev sjuk. sen har jag hunnit med att gratta en kompis som blev 19 år, jag har bowlat med några och även vart med mathias. ikväll blir det bio med älskling, mys.

RSS 2.0