måndag

inte min dag idag, inte morgonen iallafall.. men skolan var väl helt okej. Mot kvällningen gick jag och mamma en promenix - skönt! sen har jag pluggat lite engelska, prov imorgon och det känns som det kommer gå skit, som alltid. jag hatar engelska. nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.. så nu ska jag gå och försöka plugga ännu mer, haha!

musik är braaaaa! aja, pusshej.

bra kvällar

Fredagkväll var det 20 års fest, kusin Anton fyllde - grattis! Det var massa folk där, och det var mycket trevligt.
Igårkväll blev det bio med caroline (y), 500 days of summer, den var helt okej! kvällen blev lyckad förutom lite dåligheter.

Ikväll ska jag och familjen åka till min morbror och överaska med tårta och firande för att han är nygift, treeevligt!
Nu ska jag gå och duscha, sen blir det plugg för fullt ös.

åhh, jag vill ha julafton.. nu!




Domi ligger med huvudet på min kudde (a)

18 nov

Idag är det onsdag den 18 november 2009, tiden går faktiskt fort! Snart så har man gått en termin redan. Och man trivs fruktansvärt bra i klassen.

hmm.. i måndags tog jag svinsprutan och nu har man ont i armen då. Igår var det skola, har inte varit där på typ en vecka. Men det var kul att träffa alla igen och man hade roligt hela dagen, heheh. Idag var det först massa redovisningar om bakterier, jag redovisade också - nöjd! Sen blev det att leka med lera, jag gjorde två fula ljuslyktor, hahaha. Sen engelska och där var det chill, och sen hem och chilla.

Imorgon blir det första dagen i kallköket, ska nog bli kul. Efter kanske det blir in till stan en snabbis. På fredag blir det först restaurangen(skolan) sen utvecklingssamtal och sist 20 års fest! :)

Jag har hittat en mobil som jag vill ha, med toutch(stavfel?) men den är grymt snygg!



Håret

Resultat av färgningen, inte så bra bild.. men ändå.

Det kommer bättre så småningom.


bajs

jag är sjuuuuk och det är som sagt bajs.. mitt huvud känns som det ska sprängas, ont i halsen och har feber - underbart, verkligen! och jag orkar egentligen ingenting alls.. man har bara legat på soffan och drygat hela dagen, mmmmm. så det belv ingen barnvakt för min del, orkade helt enkelt inte. plus att det är synd om min mamma.. men nu orkar jag inte skriva mer här, och vi får se om jag orkar lägga upp någon bild på håret senare ikväll. vi hörs, hejsvejs!

Fredag den trettonde

Jag vart hemma från skolan idag med, fyy.
Mamma & pappa åkte iväg ett tag idag och när dom kom hem igen så låg mamma ibak i bilen.. hon har jäkligt ont i ryggen, hon kan knappt gå. Det kanske är ryggskott, stackarn. Otursdagen vettni.

Så idag har jag bara vilat, och hjälpt mamma lite, eftersom hon ligger i sängen och kan knappt röra sig. Egentligen skulle jag på utvecklingssamtal på eftermiddagen, men vi ringde och sa ifrån det istället.
Ikväll blir det idol och gurka, morötter och dipp - mums. Sen kanske en film efter det.

Det var ju sista dagen i varmköket idag, men jag var ju inte där. Nästa vecka blir det kallkök, hoppas det är roligt!

Nu finns det inget mer att säga tror ja, jag skriver säkert imorgon också och då kommer det förmodligen en bild på nyfärgade håret. Puuusss! :)

En torsdag

Här sitter jag, framför dataskärmen och tuggar på mandarin - mums! Och jag känner att jag är svin trött, verkligen. Plus att jag har ont i magen och lite i halsen, great.

Idag så har man vart i skolan - restaurangen, väldigt seg dag har det varit. Vi fick hacka lök och självklart ska man skära sig, två gånger dessutom. Sen fick vi rulla köttbullar,.. sista timmen hade vi teori med redskap. Sen åkte jag hem och nästan på direkten var det bara ut och köra bil, det gick väldigt bra, jag är stolt (a). Efter åkturen var det dax för middag, sen satte jag mig här och ändrade menyn till andra sidan som ni kanske har märkt? sen gick jag hem till Amanda och var dryg där med hennes lillesyrra, vi kollade på mammas pojkar också. haha, dryga mammor.. Men så har min dag sett ut iallafall.

jag bjuder på en vinterbild på mig, haha.


tjenamors

Åh, jag har kollat på vinterbilder nu. Jag brukar inte gilla vintern värst mycket, men nu vill jag ha vinter bara för att fota fina bilder och busa med älsklinghunden i snön :). Jag har gjort om bakgrunden på bloggen lite snabbt, ska göra om mer senare något tag framöver. Jag har inte vart i skolan denna vecka än, har stannat hemma och vart sjuk, just nu har jag ont i magen - finte.. men imorgon ska jag dra mig till skolan.

I fredags färgade Amanda mitt hår, mörk brun nästan svart. Men det blev bra, bild kommer annan gång. Lördags åkte jag och bror in till valbo, jag hittade inga byxor, men en kofta köpte jag.

Senare ikväll ska jag stryka mina jobbkläder som jag har i restaurangen, och sen blir det bonde söker fru.
Åh, imorgon vill jag köra bil, hoppas! heheh.

Men nu har jag inget mer att skriva, ska försöka skriva imorgon också.
hörrni, hade bra!

yes

Nu är det slut med lov och skolan har börjat, fyy vad jag längtar till sommarlovet nu! Och jag har inte fått mina pengar för oktober månad än, jag har hittat en kofta som jag vill ha och jag måste köpa ett par byxor, jag blir galeeen. Det sägs att det har blivit något fel med överföringen.

Man kanske ska berätta lite om dagen nu.. skolan var helt okej, satt i datorsalen cirka tre timmar på morgonen och letade fakta om Yersinia enterocolitica (bakterie), efter det bild och sist engelska. Rasmus var snäll och hämta mig i skolan när jag slutade. När jag kom hem låg körtillståndspapper på bordet - yeeees, äntligen! Då var det bara ut och köra med mamma, jag fick köra mycket idag och det gick suveränt. Efter det gick jag till Clara och busade lite, bra gullig hon, iallafall vissa stunder. Jag ska vara barnvakt åt henne nästa lördag, det går nog bra skulle jag tro.

Imorgon blir det köket på restaurangen igen, fast utan Camilla - inte kul.
Nu ska jag gå och läsa ur boken som jag måste på svenskan, om jag orkar rättare sagt.
Pussss,

The calling - wherever you will go, jag gillar den starkt.

RSS 2.0