29 augusti

idag hade vi bild som individuella val, då vi gjorde en gubbe och en skål av lera. kändes som man var ett barn igen. efter skolan åkte jag till stan med camilla och emma och shoppade i ett par timmar. fick med mig hem en bh, leggings och ett par tights iaf! jag har även skickat efter lite kläder. det känns skönt att ha fått lön!

28 augusti

nu har man börjat i kallköket igen, fyra veckor kvar där sen byter vi station. men det är helt okej, lite kul faktiskt.
fredags sov jag hos mathias. på lördagen åkte jag, mathias, stoffe, pier, eric och malin en tur med ålandsbåten. efter det fortsatte festen hos älskling, jag hade det trevligt iaf! imorgon börjar skolan igen, nio till fyra, blir nog en lång dag.20 augusti

just nu är jag hos älskling, han sitter vid datorn och spelar och jag sitter vid min egen. men snart ska vi hem till mig och käka middag med familjen och några till, sen åker vi till honom igen och har bara en hemmakväll förmodligen. jag älskar dig!

18 augusti

idag var det första dagen i skolan, som en trea. schemat är helt okej, men det blir väl ändring snart som vanligt. just nu har jag skit tråkigt, finns absolut ingenting att göra, men samtidigt har jag inte orken heller känns det som. vill nog göra om bloggen lite, men får se med det. och jag vill att nästa helg ska komma nu!

15 augusti

torsdags blev det som sagt party. vi åkte in till uppsala och gick på en pub, hade kortlek med oss och spelade fyllospel, haha! men jag hade super kul och trevligt iaf! fredagen blev en lugn hemmakväll. och i lördags kom älskling och sov kvar, vi gjorde cheesecake och kollade film och myste. idag har jag umgåtts med saknade amanda, och på kvällskvisten blev det fotbollstittande i ullfors. imorgon ska jag troligtvis vara med amanda igen och sen kommer mathias hit mot kvällen. och nu är det inte långt tills skolan börjar igen, på torsdag börjar det sista året i skolan.. och snart är det studenten!

10 augusti

det var trevligt i sunne, utom att jag och mathias fick sova i bilen sista natten.. det var en stor camping. det var olika uppträdanden, vi gick på vattenlandet, spelade golf, gick på stan en sväng och tog det bara lugnt.
idag körde jag i gävle igen och det gick bra, det börjar närmas nu! ikväll åker jag till älskling och sover där. och imorgon blir det födelsedagsfirande i månkarbo eftersom lovisa och tobias fyller 18 år! så då blir det lite party.


kapsylöppnare


sunnes vattenland


fikade på kondis
äventyrsgolf, fina banor


Dregen


3 augusti

jag åkte in till stan och shoppade lite med lovisa i måndags, fick med mig hem tre linnen, foundation och svamp, även present till tobias. idag ska det packas för fullt, för imorgon åker jag till sunne på mc-träff med mathias och hans familj. kommer hem på söndag igen! får se om jag bloggar något innan vi åker.. men vi hörs!

RSS 2.0