Mycket bra!

Jag är glaaaaaaaaad för tillfället, eller jag brukar vara glad oftast. Men just nu är jag det för att jag har fått hem min nya dator som jag har skickat efter, en stationär. Mycket bra, så nu har jag msn igen och allt funkar prima på den! Så nu ligger jag i sängen och kollar runt massa och pratar med marinaa & carolinee, hihiii.

Men.. julafton var härlig, lite annorlunda, men bra! Och fina klappar blev det, bl.a.. pengar, en ring, en kockkniv och lite annat smått o gott. Bilder kommer imorgon kanske.

I fredags åkte jag & amanda till caroline och umgicks, jag sov över. Tidigt på lördag morgon åkte vi tre in till uppsala och shoppa lite. Köpte en snygg plånbok som jag äääälskar nu. Trevligt hade jag!
Söndags blev det stan & bio med Ida, mycket trevligt!

Imorgon hoppas jag på att det blir valbo med the family, så man kanske kan köpa något till nyår då det blir fest!

Åh, jag älskar min dator och nu ska jag kolla på en skräckfilm, ensam.. men tur att man gillar skräck.

Hejdåå!


23 december!

Dagen före julafton. Förmiddagen tillbringades med Amanda ute på Tierp, en bra vän det! Sen gick jag till mormor & morfar och leta efter hans glasögon som har försvunnit, letade överallt men dom hittades inte.. dom kommer nog fram snart iallafall.
Efter det vart det duschen och sedan gjordes det knäck med mamma.
Familjen Sturesson kom och åt tomtegröt, julskinka och massa annat gott nu på kvällen, dom åkte hem nyss. Plus att vi gav varandra ett par julklappar för skoj skull, jag fick skumtomtar och duschtvål, hehe.

Jag längtar som tusan till imorgon, att få åka till enköping och fira med släkten som man inte träffar så ofta, att få äta god mat och speciellt att få öppna alla sina julklappar, kan nog inte bli mer än underbart! Hoppas på en bra dag.
Justeeee, jag fick ett super gulligt julkort idag av min kära vän Ida, hihii.

Jag tror inte att jag hinner eller orkar att skriva imorgon..
så då säger jag; GOD JUL alla, ha en riktig bra dag! puss :*




Fjärde advent

Redan fjärde advent, snart jul.
Imorgon är det sista skoldagen sen blir det lov - skönt!

I fredags var det sista dagen i kallköket för denna termin, då var det storstädning. Början på nästa termin är det servering igen. Men den här terminen har vart super bra och rolig, det är en bra klass. Och jag är glad att jag började där.
Mot kvällen var jag med Amanda, vi hade roligt som vanligt!

Igår städade jag mitt rum och möblerade om, så nu är det extra fint. På kvällen kom det främmande hit och åt god mat.

Idag har jag bakat lite julgodis, bl.a Rocky road. Något nytt så får se hur det smakas, men tror nog att det är gotti. Sen gick jag ut med Domie och busade lite. Och snart blir det duschen, sen One Tree Hill och Gossip Girl, sen kanske en film på det.

Hejdååå!


16december09

Nu var det längesen jag skrev här igen.. antingen så har man inte tid eller så skjuter man upp det hela tiden.
Det har kommit snö, så nu är det cirka trettio centimeter kanske? ibland kan jag hata snö, men det kan även vara mysigt ibland. Att brottas och leka med vovven i snön är ju bara roligt! I helgen ska jag busa med Domie i snön och knäppa lite kort. Sen ska rummet städas inför julen också. Det är bara 7,5 dag kvar till julafton, hihi. Då blir det en tripp till Enköping.

Förr förra helgen var underbar. På fredagen åkte jag till Lovisa där jag umgicks med riktigt trevliga prickar. Vi gjorde pizzor, vi åt godis & läsk, sjöng singstar, spelade gitarr, ringde massa folk, pratade, skrattade och hade det super trevligt! Det måste verkligen göras om.
På lördagen åkte jag in till uppsala med Caroline & Amanda, alltid lika trevligt att träffa dom. Vi åt på max, sen tog vi stadsbussen till fyris och bowlade med ett par killar. Mycket trevlig kväll!
Söndagen följde jag med kusin Linda till Valbo, jag köpte en mysig tröja och ett diadem. Trevligt var även det.

Idag i skolan var det hygienprov, fick g+, stolt är jag. Efter det åkte jag hem, har ont i magen, mums. Men senare ska jag plugga näringslära, omprov imorgon.

Jag älskar vinnarlåten i idol; erik grönwall - higher.

















fredagsmys

om en halvtimme ungefär åker jag till Lovisa där det blir middag med några trevliga prickar och så ska vi göra lite annat smått och gott, kul i jul! jag funderar på om jag ska ta med kameran eller inte.. men det blir nog att jag tar med den ändå. nu blev jag stressad så nu ska jag gå och göra iordning mig lite, puss


Kocken Ronja!

RSS 2.0