27 januari

jag har vart hemma två dagar nu för att jag är sjuk. men imorgon ska jag tusan till skolan, annars missar jag ganska mycket bara för den dagen. och jag är less på vintern nu, vill ha sommar och sol!

efter skoldagen imorgon åker jag och älskling till stan och kollar på bio, love and other drugs. jag saknar min mathias. sen kanske jag sover kvar hos honom.
på lördag blir det lite födelsedag firande, sen på kvällen ska jag nog vara med mathias, får se.


21 januari

fredag och helg igen, veckorna går fort.

helt vanlig vecka har det varit. det blev stan igår med mamma, jag köpte tre tröjor och en bh. sen åkte vi och handla till på söndag då min far fyller år. efter det åkte jag till älskling och sov kvar där.

ikväll åker jag till Ida och umgås lite med henne, riktigt längesen sist. sen imorgon kommer mathias hit, får se vad som händer då, kanske hjälpa kusin att flytta. och på söndag kommer släkten och firar pappa!


14 januari

idag är det fredag och det innebär HELG! till lunch blev det kebabtallrik med camilla, mumsigt värre. till middag blev det tacos här hemma med familjen, också mumsigt. och nu sitter jag och pratar med älskling på skype, medan han spelar wow..

igår gick det helt okej i köket, jag och sandra lagade till vitvinspocherad långa med bandade-mos, det är vanligt mos med lite fiskbitar och lite olivolja i. sen på kvällningen kom mathias hit och sov över, trevligt!
han kommer även imorgon och sover kvar, myspys. då ska vi baka lite muffins tror jag.

det var väl allt just nu, puss.


11 januari

festen blev av i fredags, det var trevligt faktiskt. sen på lördagen åkte älskling till uppsala och jag var bara hemma och hade tråkigt. på söndagen åkte jag också till uppsala och umgicks med mathias och stoffe, stannade även kvar över natten.

idag började skolan igen, jobbigt men skönt att komma igång på vardagarna faktiskt. och nu på torsdag är det varmköket som gäller för mig på restaurangen också, lite tråkigt men det funkar såklart.

nu blir det en film tror jag, så vi hörs!

6 januari 2011

nyår var bra, var som sagt vid mathias stuga och hade trevligt. men året kunde börja bättre.. direkt när jag vakna på nyårsdagen var jag sjuk, mådde inte alls bra. jag är fortfarande det, men nu är det bara hostning som pågår. men har även ont i ryggen, riktigt ont gör det ibland.
igår (onsdag) jobbade jag, 6.5 timme. ganska drygt, men fint med pengar. efter det åkte jag till älskling och åt god mat och umgicks.

nu sitter jag hos mathias och "lanar" , men får se om vi hittar på något annat sen också. och imorgon åker vi till åland en tur med hans familj också. sen på kvällen blir det kanske fest, om vi känner för det. annars blir det bara mys eftersom vi firar 10 månader imorgon!

RSS 2.0