30 juni

ingen mobil har kommit, den kommer förmodligen imorgon istället och då fyller jag & min bror, hela 17 & 19 år! inte många timmar kvar nu.

jag är sugen på att köpa en gitarr, men har ingen aning om hur mycket jag kommer spela eller om man tröttnar.. jag får klura ut det där.

på fredag ska jag jobba några timmar, servera på en begravning. kul att tjäna lite pengar. efter det ska jag nog umgås med min bästa amanda som kommer hem över helgen! wiiie.

nej,.. nu ska jag gå och baka negerbollar tills imorgon. puss


29 juni

igår skicka jag efter ny mobil, samsung S8000 jet white. hoppas jag får den imorgon!

klockan tre idag kom älskling ett tag, alltid kul att få träffa honom. jag älskar dig. sen efter älskling åkte hem kom köparen på mopeden, så nu är den äntligen såld, härligt! jag kommer nog sakna den lite, men bättre att mopeden är såld.
jag har ingen aning om vad jag ska göra ikväll, det blir förmodligen one tree hill. kanske baka negerbollar, kanske en promenad. vi får se helt enkelt.

 


27 juni

Midsommar var kanon med bra och trevliga människor. Först blev det ullfors och stå vid kobingon med Ida, roligt att träffa henne. Direkt efter åkte jag till Gudinge till älsklings stuga. Åt god mat, badade och lite annat. Övernattade i tält. Det var verkligen super mysigt där!
Jag kom hem runt tre på dagen efter, på kvällen åkte jag till älskling och kollade på film med honom.
Idag har vi bara tagit det lugnt, vart ute i det fina vädret och ätit god mat här hemma hos mig. Får väl se vad som händer ikväll för min ensamhet.

piggelindrink - mums

myggor..

 

 


23 juni

nu har jag jobbat två dagar på rad på hälsolivs i tierp, igår och idag. så nu har man tjänat en slant, mycket bra. får väl se när nästa jobbpasset är. igårkväll åkte jag till jenny och grattade henne, hela 16 år nu!
snart kommer älskling och sover kvar, mys.

juste.. jag har namnsdag idag, alice.
puss.

21 juni

älskling sov hos mig inatt, han åkte tidigt för att jobba. jag gick och sov igen, gick upp vid 2 tiden. sen vid 6 tiden gick jag och mamma till kusin simon för att gratta honom eftersom han fyller år idag! efter det åkte jag på fotboll och kollade på sista halvleken, ullfors vann med 8-2 mot örbyhus. kom hem runt nio och satte mig här och kollade efter en ny mobil som jag vill ha, jag tror att jag har hittat en.. men det tar ett tag innan jag beställer. just nu pratar jag med grabbarna på skype, dom bara pratar om det irreterande spelet.. men snart ska jag kolla på one tree hill.

imorgon ska jag iväg och jobba ungefär 6 timmar, börjar 10. men det blir nog rätt så lugnt där.

20 juni

dagen och kvällen igår med älskling blev lyckad. maten var super god och bion var bra och rolig, den är nog värd att se. när vi kom hem åkte vi till affärn och köpte lite godsaker. sen hyrde vi en film på teven som var verkligen sorgsen, jag grät som en tok på slutet, men den var absolut bra.

vi vakna vid 12 tiden, gick upp och åt frukost. efter ett tag skjutsade matte hem mig och där var kusin angelika och gabbe på besök, trevligttrevligt. älskling åkte hem efter en stund och jag gick till datorn och slappade resten av denna dag.

eftersom det är en jättestor bild brist här på min blogg så kommer det några bilder från onsdags när vi var vid bergstäcktet!

 

JAG ÄLSKAR MIN MATHIAS ASPIUS

Du gör mig lycklig.

<3

 



19 juni

kvällen blev mycket bra igår, som alltid. men jag var super trött nästan hela kvällem så jag var kanske inte lika social.

snart kommer bästa älskling till mig, sen vid 2 ska vi åka och kolla på fotboll när rasmus spelar. efter det ska vi åka till hans mormor och morfar och äta mat. sedan tar vi tåget till uppsala och går på bio, Kommissarie Späck. det sägs att den ska vara rolig, får hoppas på det. och sen sover jag kvar hos älskling!

puuuss.

partii

fuck, trött och hungrig på samma gång. vafan äre här?!? när ska marina tända på grillen då........... och mitt hår då.. jävla hårjävel! nejjjjjjjjjjj, skoja ba. marre som skriver nu sö. och jag ska få ronja på super humör hela kvällen. så hon håller sig vaken vill säga ;) hihih puss på kinden ronja!

run to the hiiiiiiiiiiiiiiiiiiills baby!

18 juni

jag hatar regn, speciellt på sommarn. men nu börjar det se bättre ut på himlen, hoppas det håller sig hela kvällen. för det blir grillkväll i tierp med amanda w, marina och caroline. hoppas på en bra kväll, men det brukar de bli med dom brudarna. får väl se om jag skriver när jag kommer hem.. puss.

Mathias <3

17 juni

tisdagkvällen blev bra, det spelades kortspel, kubb och vi prata massor. det var verkligen roligt att umgås med dom, längesedan sist.

igårkväll åkte jag, älskling, sten, emelie och jocke till bergstäcktet. det var bara älskling och jocke som bada. jag och emelie stod och knäppte massa kort istället. sen åkte jag och matte hem till mig och sov i friggeboden, mysigt att sova där ute.

vi gick upp vid 8 tiden för älskling skulle åka iväg och jobba. sen började jag städa lite och kollade på några avsnitt av oth, efter det gick jag ut på en promenad i solskenet.
ikväll blir det att städa lite till, duscha, måla naglarna och ringa ett samtal till en vän. det blir förmodligen oth också. så ser nog min kväll ut.

15 juni

här sitter jag och pratar med grabbarna och emelie i skype, eller ja.. försöker så gott man kan.

jag vaknade upp bredvid älskling imorse, sen kom mamma och hämtade mig och jag fick köra en bit. det gick bra.
ikväll kommer caroline, marina & amanda. vi ska umgås i min friggebod och spela kort, mer vet jag inte vad vi hittar på.
nu ska jag gå och göra jordgubbspaj, pusshej!

Sommarlov

Äntligen sommarlov, så himlans skönt! Det enda som suger är vädret, bara regn. Men vi får hoppas på att det blir bättre snart.

Igår jobbade jag några timmar på ett bröllop, fick diska hela tiden, även hjälpa till lite. Det var helt okej faktiskt, bra att tjäna lite pengar. Kom hem runt 10 på kvällen och då gick jag över till grannen och tog en kortrunda.

Direkt när jag vakna idag gick jag till bästa Amanda för att säga hejdå.. hon flyttade till leksand nu idag. Jag kommer sakna henne otroligt mycket, det kommer bli tomt här hemma utan henne. Vi kommer inte kunna vara så mycket som vi brukar, inte mycket alls. Men jag kommer definitivt att åka upp och hälsa på! Man har massa bra och roliga minnen med henne, hon är en underbar vän. Det kommer bli svårt att vara utan henne här hemma tror jag, men hon kommer få det bra där också, det vet jag.

Sen åkte jag till kusin Niklas och firade honom eftersom han fyllde år igår. Efter det har jag bara tagit det lugnt. Jag har även skaffat skype, för älsklings skull, haha.

10 juni - ledig

Ledig idag för min del, allt klart i skolan. Avslutning imorgon, det kommer bli underbart med sommarlov! Göra massa roligheter och umgås med min älskling och underbara kompisar.

Om en timme ungefär ska jag gå till Amanda och ta kort på henne, sen åker jag till kyrkan och kollar på henne och Jenny eftersom dom slutar nian!
Efter det vill jag åka till älskling och vara med honom, men vi får se om det.

Nu ska jag göra mig iordning, puss.

7 juni

Jag och Mathias firar 3 underbara månader idag, jag älskar dig!

Helgen var mycket bra. Fredagen blev det studentfirande, sen åkte jag till älskling som hade en liten fest. Vi spela kubb och hade trevligt. Resten av helgen tog vi det lugnt.

Men nu ska jag vara social med Amanda, hon flyttar snaaaaaaaaaart! :'( sen ikväll kommer älskling.

Onsdag, 2 juni

Jag har blivit förskyld igen, hatare! hostar som en galning och snoret rinner..
och det är mindre än en månad kvar tills jag fyller, jippi.
som ni ser så har jag gjort om min blogg lite också, lite mer sommrigt.

igår åkte jag in till stan med Urrel, vi köpte jordgubbar och satt oss vid ån och åt. Trevlig dag.
idag åkte jag in till stan igen, själv denna gång. så nu har man nästan tomt i plånboken men ännu mer nödvändiga saker.

Snart kommer älskling hit och sover kvar, mysigt värre.
Jag älskar honom väldigt mycket!

RSS 2.0