31 juli

idag åkte jag och älskling till fagerviken och köpte lite rökt lax och räkor, sen åkte vi till hans stuga och satt på klipporna där vid vattnet och hade en liten picknik och smaska i oss det, super mysigt! nu är jag hemma igen, tänkte kolla på film och bara ta det lugnt ikväll, kanske baka något också. får se om man åker in till stan imorgon, är sugen på lite shopping!


30 juli

blev inte krogen igår.. får bli en annan gång istället. skapligt less man är. istället gick man över till grannen med familjen och grillade och hade trevligt, sen åkte jag till mathias och sov kvar, tur att man har älskling! imorse övningskörde jag till vendel och kollade på fotbollscup där rasmus var med och spelade. och nu är jag hos älskling igen och lanar med grabbarna. sover kvar här inatt också.


28 juli

kvällen på ön var kanon, man hade kul och trevligt! men en händelse kunde man sluppit, som man blev lite smått sur över.. men sånt händer. idag åkte jag till gävle och körde på bilskolan, det gick helt okej, men bättre ska det bli! imorgon blir det troligtvis krogen, för första gången. vad som händer resten av helgen återstår att se!

25 juli

sitter hos mathias just nu och tråkar medans han spelar sitt nördiga datorspel.. jag lagade mat tills han kom hem från jobbet idag, potatisbullar med bacon, haha. imorgon ska jag väl laga mat till honom igen, får se vad det blir! efter det blir det ön, hoppas det blir en bra kväll! och på fredag blir det troligtvis krogen! och jag saknar det fina vädret..

24 juli

nu har jag jobbat klart mina tre veckor, skönt med lov igen! fast det var rätt så kul att jobba ändå. jag längtar tills pengarna kommer in på kontot, första lönen kommer imorgon och sista i augusti. de kommer nog spenderas mest på kläder, festligheter, roligheter, parisresan i vår och kanske en tatuering! helgen har vart helt okej. först en lugn hemmakväll alldeles ensam och igår kom älskling hit och sov kvar, och idag har jag städat klart i rummet. imorgon åker jag till mathias och sover där. och på tisdag hoppas jag att det blir ön!

18 juli

nu är jag inne i tredje och sista jobbveckan för sommarn, ska bli skönt att få ett riktigt lov sen igen! helgen har vart kanon. har umgåtts med älskling som har blivit sjuk stackarn, och i lördags kom ida, carro, urrel, sandra och tobbe hit på lite trevligheter och firade mig. jag fick halsband, armband, blåsbubblor, presentkort på gina och en film, fina presenter! igår blev det en lugn dag, umgicks lite med amanda och så städa jag lite på rummet, kanske fortsätter ikväll.

12 juli

18 år nu, känns så himla bra! födelsedagen var perfekt med fint umgänge och fina presenter. jag är inne i andra jobbveckan nu också, nästa är den sista, förmodligen. och jag har köpt ny mobil och abonnemang också, en iphone 3gs! i lördags åkte jag, mathias och hans kompisar till hans stuga och sen gick på vi fest i gudinge, det var en ganska rolig dag och kväll! amanda har kommit hem också. men nu ska jag plugga till körkortet.

RSS 2.0