Söndag

Det har vart en mkt slapp helg, jag har inte gjort något speciellt. Den har vart tråkig också.
Men igår ringde Linda ( kusin ) och frågade om jag & hunden ville följa med ut och gå, så då gjorde vi det. Hunden blev jätte lerig, hon rullade sig i koskit också! blä... så då fick jag & Linda duscha henne när vi kom hem, då blev hon fin igen :) .

Idag har jag vart själv några timmar, resten av familjen åkte till Stockholm och köpte en bil som bror ska ha . Så då bakade jag sockerkaka & kladdkaka, mumma. Jag har även pluggat, matteläxor behövdes göra. Andra arbeten behövdes också, men det får bli en annan dag. Jag har hunnit med att spela basket med bror också, jag förlora ganska stoooort en omgång, haha !




Är sååååååå sugen på en systemkamera ! :D





& jag älskar min vovve ! (a)



Nu ska jag nog gå och plugga lite matte igen, men ha en forsatt bra kväll !

/  Rz

Muppsala

Oj, en vecka sen jag skrev här.. har inte orkat skriva någonting. Men nu ska man väl kunna hitta på lite :) .

I alla fall så har det vart helg, lite längesen men men. Då körde jag lite moppe och även tvättade den, det behövdes ! Jag åkte till Uppsala två dagar i rad :) . Fredagen åkte jag med mamma till gränby och lördagen åkte jag in själv. Det blev en mjukisbyxa, smycken, tröja och en basketboll som bror tvinga mig att köpa ! :) . Så nu är man nästan pank  :/ . Sen blev det inte mycket mer gjort den helgen.

Igår var det våffeldagen så då gick jag & familjen till mormor och åt :) Efter middagen åkte jag, mamma och mormor till Uppsala sjukhus och hälsade på morfar ett tag ! ..jag gillar inte sjukhus så mycket. Förhoppningsvis kommer han hem idag :) .

Idag då, först skola, tråkigt. Tog den senare bussen också. Jag lyssnade på musik för det mesta på hela dagen, bra skönt det ibland. Efter skolan åkte jag hem och fikade och sedan städade jag mitt rum, så nu är det fint igen :) . Nu snart måste jag gå och plugga biologi, prov imorgon -.- usch, gillar inte prov.


Höres, Roffe .

Torsdag

Härligt med vårväder idag igen ! :D Vill att snön ska smälta bort nu, är så less på den.

Skoldagen har vart seg och ganska tråkig.. men vi har fått skolkläder iallafall, för att vi slutar 9:an snart :) .
Sista skoldagen för veckan också, är ju lediga imorgon ! :D
När jag kom hem tog jag det bara lugnt och kollade ett avsnitt på OC, det är så bra :) . Sen gick jag runt frebro med Amanda :) och det är ungefär 7 kilometer tror ja, tog den promenaden igår också med henne :) . Vi gillar att promenera nu när det börjar bli vår :) .

Nej, nu orkar jag inte skriva så mycket mer. Snart ska jag iallafall kolla på en film :) .
Höres.


Ronja .

Bra dag

Heejsan !
Det var ett par dagar sen man skrev här, tänkte skriva lite nu.
I alla fall så har det varit en ganska bra dag tkr jag ! :) Slappt i skolan och roligt på vissa lektioner, speciellt roligt på matten, ett gott skratt förlänger livet .
 
När jag kom hem så fikade jag och sedan gick jag ut med vovven, bra gullig hon :* . Sen bytte jag om snabbt till träningskläder och gick ut och sprang lite, väldigt sköönt. Måste passa på när det är bra väder ! :)
Sen blev det middag, och efter det blev det några övningar, sittups och några andra. Sen gick jag ner och tog en lång varm dusch. Nu måste jag försöka hålla det här, att träna !

Nu ska jag gå och plugga, måste verkligen, prov imorgon..
Men jag har vart duktig idag iaf.
Vi hörs !


R Z


Flätor

Igår kom Ida & Kristin :D <3 Dom började direkt fläta mitt hår, hahah ! Sen kollade vi på melodifestivalen, fy fan vad det sööög.. svenska folket röstar inge bra ! HEAT var bäst av alla tycker jag. Kristin åkte hem vid 11, Ida sov över (: . När hon åkte hem började vi spela lite kort med Rasmus & Andreas. Sen kollade vi på en film och sen gick vi och la oss. 
Vi vakna typ halv 11 idag, så då gick vi upp och käka frukost och sen tog vi ut mina flätor :) . Ida åkte hem sen.



Resultat (:


När Ida åkte hem tog jag ut min moppe och körde lite :D det var längesen ! Den funka gallant :) . Men den är jätte skitig, måste tvätta den snart.
Sen gick jag ut med hunden, och sen gick jag till mormor & morfar och duschade. Kan inte duscha i våran, vi håller på och grejsar där. Sen åt jag jätte god middag ! Jag tänkte baka bröd snart om jag orkar. Sen kanske kolla på nån film :) .
Och det är jätte fint väder idag ju !
Vi höres.


Rooooonja .


<3



Domi  :* <3



Fredag den trettonde :O

Kom nyss hem från Tierp, stannade efter skolan med Ida & köpte snoddar, hon och Kristin ska komma hem till mig imorgon och fläta mitt hår, haha :) .
Vi hade engelska nationella idag, läs och hör förståelsen, gick inte så bra som jag hoppades på.
Va på friskis o svettis igår, trodde att det skulle va kul, men det var det inte. Och idag har jag träningsvärk i rumpan och benen!
Just nu äter jag glass :) senare ska jag göra köttfärspaj till familjen, ikväll ska jag nog kolla på nån film :) .
Nu ska jag gå - hörs.


Ronja.

Onsdag

Kom hem ungefär halv fem, jag stannade efter skolan och gjorde kemi prov, och det gick sådär! När jag blev klar gick jag till mammas jobb och väntade där tills hon slutade klockan 4 .
Dagen har vart mycket seg, den har varit lång.
Idag ska jag bara slappa tror jag, kanske plugga lite engelska, har ju nationella prov på fredag. Ska även kolla på några avsnitt på OC, det är så bra! Om man börjar kolla så kan man inte sluta.
Imorgon är det friluftsdag, har valt friskis o svettis, hoppas det blir kul !
Jag trodde inte att det skulle bli så roligt med bloggen, men faktiskt så är det kul ! :)  Snart ska jag gå och kolla om det finns nå mat som man kan äta, hörs kanske senare.


Roonja .

Glass

Blir ett snabbt inlägg nu innan jag ska gå och lägga mig och plugga..
Iaf så har Marina fixat utseéndet på min blogg, är mycket nöjd med det :) .
Idag har jag inte gjort mycket alls, har sovit middag, jag var jätte trött och ögonen slockna direkt när man la huvudet på kudden :) .
Glassbilen kom på kvällen, jag frågade om pappa kunde gå ut och köpa, och det gjorde han :) det var gott med chokladglass, längesen man åt det.
Men nu ska jag gå, vi hörs.


Rooonja.

Blånagel


Nu har jag duschat, skulle ha gjort det för en timme sen ungefär, men det blev tv ist.
Det har inte blivit så mkt pluggande idag :/ , istället har jag haft sönder en glasburk med massa pengar i & haft upp handen i en takfläkt, så nu har jag en liten blånagel, mycket smart av mig.
Också har jag vart till Tierp och hämtat ut kläder på ICA som jag har skickat efter (:

Imorgon har jag sovmorgon, det ska bli skönt att sova ut lite :)
Nu ska jag gå och lägga mig, försöka att plugga lite innan jag ska sova.
Hörs.


Ronja .



Välkommen till min blogg!


Nu har min vän Amanda fixat blogg till mig, väldigt snällt av henne :)
och nu gäller det att man ska skriva här då o då också.
Det kommer nog ta ett tag innan man fattar vad allt är,
ni får räkna med att jag kanske inte skriver så mycket och att det inte blir så bra, men man lär sig väl till slut.

Idag måste jag plugga, religion och kemi, men det blir alltid någonting annat istället för att plugga, måste skärpa mig.
Lärarna sätter alla prov samtidigt, det är jobbigt. Usch, gillar inte skolan.

Nej, nu ska jag gå och göra mat, men vi hörs nog mer (:


Rollan, (:


RSS 2.0