30 augusti

helgen var toppen, den spenderades med älskling. i torsdags kom han hit och sov här. i fredags efter skolan följde han&jag med min mamma och pappa till gävle och handla lite, efter det åkte han hem. lördags kom älskling hit igen och åt kräftskiva med oss och grannarna, trevlig kväll. och igår hände det inte så mycket, slappade vid tven bara och på kvällskvisten blev det pizza, sen åkte han hem och nu saknar jag honom otroligt mycket! det blev iallafall en riktigt bra helg.

Jag älskar dig <3

 


24 augusti

ja.. skolan har börjat på allvar igen. går nu i tvåan, men känns fortfarande som en etta. det är långa dagar också, jag slutar vid fyra tiden i tre dagar, rätt så drygt. jag fick börja i varmköket på restaurangen, blir kvar där nu i fem veckor framåt ( fast bara två dagar i veckan ). man längtar mest till serveringen, men långt dit. men det är iallafall helt okej i skolan, lite tråkigt att sommarlovet är slut bara, den rann fort iväg! men man har såklart bra minnen från sommaren 2010.

min bror åkte utomlands inatt också, han kommer hem om cirka en vecka igen. gud så härligt, sol och bad hela dagarna, skönt hotell och massa drinkar, mys! jag kommer nog börja sakna honom om ett par dagar, men tiden går nog fort.

nej, nu ska jag gå och sova. vi hörs.


15 augusti

kvällen/natten blev bra igår även fast humöret gick upp och ned. men så kan det bli ibland.
nu snart kommer älskling igen, då åker vi till ringvallen och kollar på fotboll. sedan far vi hem till honom och jag sover kvar där. pusspuss.

14 augusti

här sitter jag och lyssnar på party musik, man måste ju tagga till ikväll eftersom det blir fest! om en timme cirka kommer älskling hit, sen vid 6 tiden drar vi till kusin och förfestar sedan blir det ullfors. hoppas det blir en lyckad kväll! nejj, nu ska jag göra en jordgubbspaj åt mor & far. puss.

13 augusti

mindre än en vecka kvar tills skolan börjar.. blää. loven går alldeles för fort!

i onsdagskväll åkte jag, ida, carro och urrel till strömsberg för att gratta urrel och tobbe på deras födelsedag. det var super trevligt och roligt! efter de stanna jag hos älskling och sov kvar.

och ikväll kommer brudarna på besök, jag har saknat dom! vi får se vad kvällen kommer bestå utav, men det blir säkert kortspel och kanske filmmys!

puss.


10 augusti

rätt skönt att vara hemma igen, men jag saknar gålö (stockholm) lite ändå. vi kom dit på tisdageftermiddag och slog upp tältet innan det började regna. på onsdagen åkte vi in till huvudstaden för att shoppa och sedan gå på grönalund. det var helt okej även fast det regnade. plus att jag vann en stor toblerone, hela 2 kg! haha. på torsdagen for vi till nynäshamn en snabbis och köpte riktig god rökt lax på spett. vi har även festat lite och spelat biljard och jag vann mot älskling. och i stort sett hela tiden dundra det om motorcyklar, det var verkligen packat med tält och folk. men det var härligt där ändå!


2 augusti

jag packar för fullt, men just nu har jag tagit en paus. bara lite små grejer kvar. jag ska ju åka imorgon till stockholm med älskling och hans familj. stoffe kunde inte följa med ändå.. Så jag åker till älskling ikväll och sover där. ska kanske åka motorcykel ikväll också, om det inte regnar. sen ska jag nog åka motorcykel med mathias mamma till stockholm också!

nu ska jag gå och duscha. vi hörs väl när jag kommer hem på söndag, puss.

RSS 2.0