21 mars

helgen har vart super bra! i fredags bjöds det på tre rätters och massor med skratt, i lördags blev det bilåkande i cirka 9 timmar, men trevligt ändå. och igår åkte jag och älskling till hans stuga, domi fick också följa med såklart. vi gick på isen på sjön och tog lite bilder och sen blev det grillning, mycket mysigt!

idag var det kallkök igen, jag gjorde flan parisien (äppelkaka), vaniljglass och även mandeltårta, det gick hur bra som helst! men nu kommer det bilder sen ska jag försöka fixa en ny header.. så vi hörs.


14 mars

helgen gick sjukt segt, den kändes som en vecka för mig. mathias var ju på studentkryssning och hade kul med alla, själv var man bara hemma och hade tråkigt.

ikväll blir det plugg, lite tv och kanske film. jag har slutprov i livsmedelskunskap på fredag så måste verkligen plugga. imorgon har jag sista körlektion genom skolan också, i gävle. men nu har jag inget mer vettigt att skriva, så vi hörs!

6 mars

tiden bara försinner, veckorna går sjukt fort och helgerna ännu fortare! känns som man inte hinner göra något. jag längtar till sommaren då det blir massa frihet.

men iallafall, helgen har vart bra. i fredags var jag hos angelica och gabbe hela kvällen, fick ett par byxor av gabbe som jag gillar! och sen åkte jag till älskling och sov där. igår åkte vi in till stan och åt middag på en grekisk restaurang, tzatsiki, eftersom vi firar 1år imorgon! Jag älskar dig. efter det hade vi myskväll med film, frukt och glass. idag blir det bara tv och lite pluggande, man måste ju bara se One tree hill.
imorgon efter skolan ska jag vara med mathias och fira lite till, han ska även klippa sig.

och jag ska försöka ta lite bilder någon dag snart också, det är dåligt med det nu. ska även fixa ny design här på bloggen, det behövs. men nu ska nog jag kila till tven, vi hörs.


RSS 2.0