Läxa

Igår var det tjejkväll hos Amanda, med Caroline & Marina också. Vi hade skojsigt som vanligt!
Idag har jag vart med Amanda, vi tog massa kort på oss.
Så jag har haft fullt upp i helgen.
Bilder från helgen kommer imorgon tror ja!

Nu ska jag försöka göra läxan, ska skriva om en dikt typ..
det kommer aldrig gå, hatar´t!
Ajaaaa, hejdå.


kalas

Alldeles strax ska jag åka till ett kalas, mormor fyller hela 70 år! Så ska äta massa och umgås, trevligt. Bilder kommer senare ikväll förmodligen.
Bye.


ett år

Idag har jag haft min piercing i örat ett helt år. Kusin fyller 17 år idag också, så grattis till dig Agnes!

Min spotify funkar igen som den inte har gjort på ett tag, awesome.
Och jag är otroligt less på vintern&snön nu.. det skulle vara underbart med vår.

Jag var hovmästare idag på restaurangen, det kom runt 20 pers bara så det var riktigt långtråkigt. Imorgon kommer nog familjen dit och äter mat, så då får man visa upp sin talang, haha.
nu glömde jag bort vad jag skulle skriva........... 
men, sen blir det nog tv och datorn resten av kvällen, ögonen slocknar kanske en stund också, who knows.

hadé bra gött fölk, byeeees.


Glass

Sitter och äter bananas splitt, mums! längesen man åt en glass.

Igår var jag med Amanda, vi tittade på hockey i tierp, och det blev en vinst med 6-2. Sen glodde vi på film. Jag kommer sakna henne massor när hon flyttar i sommar, det kommer bli en jobbig dag! Men det är bara att åka och hälsa på na ofta. <3

Idag var det skola, tråkigt för det mesta! På väg till bussen ville nästan alla få ner mig i snön, men det gick inte. så då blev jag mullad istället! Dom ska få igen.

Ikväll blir det att plugga till prov och ta de lugnt.
aja, hejdå!

Födelsedag

Grattis till pappa som fyller år idag!

Jag kom hem vid ett tiden från mehedeby idag. Sov kvar där inatt, var ju fest igår. Men det var trevligt iallafall!

Nu sitter jag här och lyssnar på smurfarna som jag älskar, haha. Jag har tråkigt och är trött, sov bara tre timmar inatt/imorse. 

Äsch, kommer inte på något mer nu, byee.  

Sjukhuset

servering i skolan idag, stressigt kan man säga.. hjärnsläpp flera gånger. men det var kul samtidigt. hoppas det blir lugnare imorgon! Åkte in till uppsala direkt efter, köpte shampoo, träffa på carråå & marre. sen mötte jag mamma och vi gick till sjukhuset och hälsa på nyopererade bror, men han mår helt okej iallafall, han kommer hem imorgon! och nu snart ska jag gå ner och sova i brors nya säng.

imorgon blir det servering först, sen hem och fixa sig och sedan drar man på fest! treeevligt.

godnatt på er! <3

20 januari

veckorna ska gå snabbare och helgerna saktare fram till sommarlovet nu. Vill ha sommar nu tack.

Det har inte hänt något speciellt under denna vecka hittills. Igår hjälpte jag bror med hans rum, han köpte ny säng och lite annat, super skön säng. Så nu ska jag få hans gamla säng tror jag.
Bror ska operera sig imorgon, ta bort halsmandlarna.. det går nog fint det!

Jag har fått reda på praktikplats. Ska vara på Cajsa`s kök i uppsala, ingen aning var det ligger? Ska vara där v.9 - 11 iaf, hoppas det blir kul!

Nu ska jag försöka att byta datorbord i mitt rum, sen blir det duschen och sen stryka serveringskläderna.

Jag ska försöka skriva imorgon också.. puss.

Galen

Är med amanda just nu, hon kom vid 12 tiden idag och var helt galen.. därför att jag har filmen sommaren med göran och den älskar hon. Men hon är ju galen jämt annars med så.. :) hon sitter i min säng och pratar med sin älskling som har namnsdag. Båda dom är litte retard.. och nu ger hon fingret åt mig. hahah, nejdå.. bara skojjar med er. Men hon är underbar, anton också, haha.  

nej, nu ska jag hoppa på och kittla na.. skriver kanske senare ikväll. Byeee!

15 januari

jag kan komma på många saker som är dåliga just nu, om jag tänker efter noga. tex, jag är trött, ont i huvudet, bränns i halsen, helt slut i kroppen och saknar många också. det skulle va skönt med massage, åh guuu  D.

skolan har börjat, veckan har gått fort. börjat på servering igen då, roligt faktiskt! jag gillar´t.

ikväll kom en av dom bästa hit till mig, vi kika film och hade fredagsmys helt enkelt, mycket trevligt med fint sällskap.

i helgen har jag ingen aning om vad som händer, jag får se. en sak är säker iallafall och det är att jag ska sova länge imorgon!
nu blir det något avsnitt av entourage, sen kanske läggdags? aja, byee.


Tjenixen

Sista lovdagen.. den spenderades med Amanda i cirkus två timmar, resten vid datorn kan man säga och så blir det till midnatt också. Jag vet inte om jag kommer kunna somna skapligt.. men vafan, man behöver inte vara pigg första skoldagen. Det ska bli kul att träffa dom flesta imorgon iallafall!

Jag är beroende av Entourage, fy bubblan vilken underbar serie, I love it!
Och jag vill ha ny mobil.. nuuuuu. Men det kommer dröja ett tag.
Nu ska jag kolla på serieeeen, Puss.

Natten till måndag

En snabb uppdatering om dagen..
Jag vakna halv tre, gick upp och åt middag direkt. Vid fyra åkte pappa till enköping för att vara barnvakt år veris, han kommer nog hem imorgon kväll. Sen gick jag och mamma till mormor och morfar och umgicks en stund. Sen baka jag schackrutor. Efter det blev det tv hela kvällen med mor och bror. Och nu sitter man här vid kära plåtburken.

Och jag saknar alla mina vänner, en del har jag inte träffat på jätte länge!

Jag har hittat en artist vid namn Jason Reeves som jag älskar just nu, han är för underbar!
Men nu ska jag sova, måste ställa klockan också så man vaknar skapligt imorgon.. byeee!


Vill ha sommar så man kan titta på fotboll.


En tråkig lördag

Somnade vid halv 5 inatt och gick upp halv 2, jag som tänkte komma upp skapligt idag, men det gick ju inte.

Vi åkte till farmor & farfar på eftermiddagen och hälsade på, jag var även snäll och skottade lite snö åt dom, man tjänade en hundring.. finte. Så den lappen ska jag spara till något viktigt.
Sen kom kusinerna hit ett tag och busade som vanligt. Och nu är man ensam hemma, som är skönt men samtidigt tråkigt för att jag har ingenting att göra..

Det känns som man inte har gjort ett piss på lovet, och det är säkert så också. Nu är det två dagar kvar, någonting bra måste hända då!

Nu ska jag ta en skål med glass och sätta mig vid tven tror ja.. och bomba folk med sms.
Pusss.



Freeeedag

Dagarna går fruktansvärt fort på lov, kan kanske bero på att man vänder dygnet också. Och skolan börjar på tisdag, blää.

Jag har gjort om min design här på bloggen, som ni nog har märkt. Fick hjälp av marina, som kom på bra förslag! hihii.

Ikväll åkte jag & familjen till strutsens och åt mat, plankstek blev det för min del. Sen till tierp och köpte lite lösgodis som jag ska smaska ikväll. Det blir väl film eller avsnitt av entourage senare som vanligt.

Ajaaa.. puss.


2010-01-05

Idag blev det valbo/gävle med familjen, helt okej. Blev bara hårspray till mig. Skulle egentligen behöva mycket, men man orkar inte alltid..

Just nu är jag trött och fryseeer, plus att jag har tråkigt. Och jag är less på den kalla vintern också, man håller ju på att frysa ihjäl när man går ut utanför dörren! Jag vill ha sommar... solen ska skina, lätta kläder på kroppen, behöver inte bry sig om skolan, bara ha massa roligheter med sina vänner ute i friheten. Att åka till stugan sin och komma bort från hemmet lite. Det skulle vara peeeeeerfekt, eller hur? :)

Jag vill klippa och färga håret snart kom jag på nu.. jag vill göra något tufft med det, men man vågar ju aldrig. Jag är sugen på lugg, men det blir oftast bara fel. Ni får gärna säga förslag till mig! :)

Det är mycket man vill ha och inte, bara man tänker efter riktigt noga. 
Nu blir det en liten sommarbild som avslutning på inlägget för ikväll. Vi hörs, puss.


2010

... konstigt det känns att skriva 2010 helt plötsligt, det känns som det ska vara 09 fortfarande.

nyår.. ja det blev som det blev. Det började hos Caroline på förfest och middag med underbara flickor, vi hade roligt och trevligt. Resten av kvällen/natten åkte jag runt i en bil på tierp med några, och 12 slaget firades utanför lidl, haha! Men det var väl helt okej ändå, men hoppas på ett bättre nyår i år!

Alla fyra dagarna det här året har jag gjort ingenting känns det som, eller jag har inte gjort något. Jag har mest legat i sängen vid datorn och kollat på massa film och sånt. Det var ju otroligt skönt för den stunden, men nu måste jag rycka upp mig och göra roliga saker av dom dagarna som är kvar på lovet! Jag har några saker som jag vill göra iaf..

Idag har jag grattat morfar som fyller 78 år. Sen har jag möblerat om och städat lite i rummet mitt, så nu är det rätt så fint igen. Och grattis till Carro som blir 17 år idag!

Nu blir det en liten bildbomb från jul och nyår! först blire julafton..
men vi hörs, puss! 
 

























RSS 2.0