fullt upp alla dagar

jag måste på toa snart..

hm.. i onsdags blev det uppsala med camilla och umgicks med några, trevligt vare. torsdags blev det uppsala igen, med Ida. vi träffa på urrel & carro också. vi kolla in våra restauranger där vi ska ha praktik, min såg helt okej ut, ganska litet kök jämfört med vårat i skolan, men det går väl lika bra det. imorgon kommer man vara nervös.
fredags (igår) fick man sova länge, på kvällen drog man in till gävle med camilla, markus och stoffe och bowlade. och jag kom tvåa! efter det gick vi till matte, där blev det pilkastning, jag tror att jag kom tvåa där också. vi blev kvar över natten.
idag blir det att fixa sig för ikväll blir det att festa loss riktigt ordentligt, hehe. jag hoppas på en bra kväll!

jag skriver förmodligen imorgon, pusshej.

24 februari

camilla kom till mig igår, vi kolla på skräckfilm och hade lite myspys med godsaker. Hon blev kvar över natten också. Åh, gud så rädda vi blev inatt, eller mest jag.. vi hörde en duns och andra ljud, då hoppa vi upp sängen, haha. Vi vakna halv tio, sen gick vi till bussen med amanda också, för hon ska åka till karlstad. jag lämna av dom vid bussen och sen gick jag till macken och fyllde på min mobil.

Snart blir det att fixa mig sedan drar jag till uppsala med camilla och umgås lite. Sen hoppas jag att kvällen har något bra att bjuda på.

Nu ska jag gå till mormor&morfar och fika, vi höres!

23;e

jag har tänkt att skriva flera gånger, men har inte orkat ändå.

men i lördags var det ju lite fest hos camilla, det var mycket trevligt och roligt. Jag sov över där också. Dagen efter, alltså söndags.. kom amanda till mig, sen kom marina och sovde över.. alltid lika trevligt med sovsällskap, heh. igårkväll åkte jag till kusin på ett mary kay möte (tror det hette så) det var helt okej, jag köpte lite smink som jag får inom 14 dagar tror jag.

idag åkte jag och camilla in till tierp en snabbis, pratade om att ha en filmkväll ikväll, men får se hur det blir med den saken. men nu snart blir det duschen, en maskin tvätt och städning lite snabbt. nu orkar jag inte skriva mer..
ha en bra kväll!


Feeeeest

tjejkvällen igår var trevlig, man har alltid trevligt med mina flickor. älskar er!
och jag saknar caroline redan, just nu sitter hon på flygplanet ner till thailand, fuuusk.

nu sitter jag här och lyssnar på stamp on the ground, jump jump jump så man blir taggad till ikväll då jag ska till camilla på en liten fest och umgås massa, jag hoppas på en bra och rolig kväll!
snart ska jag väl städa lite sedan fixa mig och dra iväg på partyt.

hadé bra allihopa!


åh, jag vill ha sommar.


tjejkväll

Alldeles snart kommer caroline&marina, senare kommer amanda också! Så det blir en liten tjejkväll här hemma, får se vad vi hittar på, kanske lite kortspel.

aaaajjjjj, ont i magen som fan.. jobbigt äre.
hörs,

Ny design!

Nu har jag fixat ny design här på bloggen, orkar inte hålla på längre men jag är nöjd med den!

Idag var det första dagen i varmkök sen sist, och då var det förra terminen. Vi fick skala och hacka lök och morötter, sen fick vi putsa och skära fransyrska (kött) i bitar. Sen var det städning som gällde.
Efter skolan kom mamma och hämta mig, åkte till ica och hämta ut ett paket med kläder i. Det blev en topp, två leggings och harembyxor :). mycket nice.

Men nu måste jag gå till macken åt bror,
vi hörs!

Onsdag!

100 inlägg nu, alla andra bloggare har kommit förbi det för längesen tror jag nog, aja.

skolan idag var helt okej, först prov i näringslära och det gick som det gick.. sen bild, då blev hela min arm överklottrad - jätte fint! efter det engelska, fick reda på hur det gick på provet som gjordes igår och det blev godkänt, bara två poäng från vg. men nöjd är jag.
resten av dagen har jag suttit här för det mesta, fört över filer och lite annat. jag har fixat en ny header till bloggen, den kommer förmodligen upp imorgon med ny design också.

jag vill ha heeeelg, bara två dagar kvar. och sen blir det sportlov, wiiie! efter det apu i tre veckor. hoppas ledigheten och allt blir bra!

puss, ronjazetterström.

16022010

Gårdagen spenderades med Amanda efter skolan, vi prata och pluggade. Det var ett bra tag sist man träffade henne, så hon var efterlängtad!

Idag slutade man skolan vid 11 tiden, först svenska i en timme, sen engelskaprov som gick helt okej faktiskt.
Sen tog man bussen hem och satte sig här och nu för jag över massa filmer från gamla datorn. Senare blir det förmodligen plugg och städa lite i rummet, det ser nästan ut som ett bombnedslag så det behövs..

hejdå!


Happy valentine's day

Glad alla hjärtans dag på er alla!
Kalaset hos Ida var trevligt, det är alltid trevligt hos henne :). Vi åt god mat & tårta, vi umgicks och sist blev det film. Sen fick man trevlig skjuts hem också.
Natten/morgonen var jobbig.. man vakna och somna om typ varje halvtimme, timme. Så fruktansvärt drygt!

Idag ska jag försöka plugga lite engelska, kanske gå ut en sväng också om man hinner. Sen blir det att fixa sig och åka iväg till månkarbo och umgås, :).

Kanske skriver när jag kommer hem, vi får se.
hadé gött!


Kalas

Igår var det sista dagen på serveringen på ett bra tag, tråkigt tycker jag. Efter skolan träffa jag på marina en stund, sen hem och fixa sig och dra på 80 års kalas, farfar fyllde! Efter det var jag med marina, carro & amanda en stund, vi spelade kort och jag ägde ut dom.

Jag gick till Amanda en stund idag, hon fixa mitt hår till ikväll, tack! Och snart drar jag till Ida på kalas, eftersom hon fyller hela 17 år idag - grattis! :) 
Får se sen vad resten av kvällen/natten har att bjuda på.
Puzzz.


Uppsala

Usch, vad trött jag är. Skulle egentligen behöva lägga mig nu, så är man troligtvis pigg imorgon. men inte då..
Skolan var ganska rolig idag och man skrattar i stort sett hela tiden med den klassen, ja man får ju sina skrattanfall då och då. På idrotten blev det badminton och pingis, super kul! jag gillar min klass väldigt mycket.
Efter skolan drog jag och camilla in till stan och shoppa loss, mycket trevligt! Det blev en ny väska, en mascara och present till Ida för min del, så nu är det tomt i den stora plånboken igen. Men allt behövdes så det är ju bra.

Imorgon kanske det blir gävle med bror, måste köpa present till mamma som fyller på torsdag. Men det återstår att se. Måste köpa present till Amanda också.

Jag trodde att engelskaböckerna låg i skolan, men såg nu att dom låg framför mig. Så måste plugga senare ikväll.
Men nu ska jag gå till andra datorn och föra över massa filer in på min.
Så vi hörs,
ronjazetterström.


-

jag är jävligt lätt irreterad idag..
grinig också.
jag älskar alla mina vänner!
jag kommer att sakna en viss person
när hon flyttar! <3
vill inte.
åh.
roligt inlägg.
rolig kväll,
eller inte.
dags att dra täcket över sig nu,
godnatt!...


musik är bra

det var en trevlig kväll/natt igår. först tierp, sen till månkarbo.. inte så kul där, men det dög. man somna vid fyra tiden inatt, så idag är man lite trött. det blev inget med Ida, vi båda var inte så taggade just idag. det får bli annan dag helt enkelt. och denna helg har gått otroligt fort, den bara försvann känns det som.

just nu sitter man här och dunkar musik, caroline har fått mig att lyssna på en annan sorts musik som jag trodde inte var riktigt min smak, men det är rätt så bra ändå. och den blir säkert bättre också. musik är fina grejer det!
senare ska jag göra klart diktuppsatsen, om man orkar.. sen blir det förmodligen tv eller film.

jag funderar på om man ska åka in till stan efter skolan imorgon, köpa present/er till polare, så det är klart. och kolla runt lite i affärer. behöver ny väska också, men vi får se hur det blir med den saken..

jag har lessnat på designen, lär göra om den snart.
men nu måste jag gå och kissa, sen hänga tvätt.
ronjazetterström.


tierp

Nu drar jag hem till caroline och umgås med henne, amanda & marina!
mycket divertido, och jag är taggad.
men vi hörs la i framtiden,
pusshej!


Bildbomb

Här sitter jag och käkar After Eight & Polly och lyssnar på härlig musik, jag var nyss i tierp och käka hamburgare med broder.
Ja.. det var fullt upp förra helgen. Fredags var det 70 års kalas, lördags tjejkväll med Amanda, Caroline & Marina och söndags var jag med Amanda. Så jag hade mycket roligt och trevligt hela helgen! Tjejkvällen lär göras om.
I måndags blev det valbo med bror efter skolan, jag hittade en tröja - super skön. Och jag kollade även på en stor tavla, eller man säger väl en ram.. men en sån ska jag köpa framöver och sätta dit massa minnesbilder och hänga upp i mitt rum. Blir nog bra de.

Ikväll ska jag försöka skriva klart diktuppsatsen, och kolla igenom bilder, sen blir det förmodligen film.

Morgondagen vill jag tillbringa med caroline, kanske någon mer, men vi får se hur det blir. På söndag hoppas jag att jag kan åka till Ida, längesen sist. Då får man nog en trevlig biltur hem också, heheh!
Men nu kommer det en bildbomb från helgen.


Kusins katt

Mormor - 70 år








Tröjan.


RSS 2.0